Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-2042 - 3LCD - XGA - 4.400 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-2042

 

Τραβήξτε την προσοχή όλων με αυτόν τον φωτεινό και υψηλής ποιότητας βιντεοπροβολέα, ο οποίος προβάλλει εντυπωσιακή εικόνα 300 ιντσών. Χάρη στην ισχυρή φωτεινότητα 4.400 lumen και την τεχνολογία 3LCD, ο ΕΒ-2042 μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες με έντονο φωτισμό από το περιβάλλον στο γραφείο ή το σπίτι. Τοποθετείται εύκολα, ενώ οι δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρει διευκολύνουν τη γρήγορη προβολή περιεχομένου. Η συντήρηση ελαχιστοποιείται, χάρη στην πηγή λάμπας μεγάλης διάρκειας ζωής.

                                             

                                       

                                           

                                              Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Αναβαθμίστε την εικόνα σας
 
Καθηλώστε το κοινό σας με μια οθόνη, το μέγεθος της οποίας φτάνει τις 300 ίντσες. Από παρουσιάσεις έως ροή περιεχομένου στο σπίτι, απολαύστε μια οθόνη με έως και τρεις φορές υψηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, χάρη στην τεχνολογία 3LCD. Πέρα από τα φωτεινά και ζωντανά του χρώματα, ο λόγος αντίθεσης 15.000:1 παράγει ξεκάθαρες σκιάσεις και βαθιά μαύρα.
 
Λύση με διάρκεια
 
Ανθεκτικό και οικονομικό, χάρη στη μεγάλης διάρκειας ζωή της πηγής φωτός της λάμπας αυτού του μοντέλου, θα μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενό σας κάθε μέρα για τα επόμενα έξι χρόνια1.
 
Απίθανη φωτεινότητα
 
Τα φωτεινά δωμάτια δεν φοβίζουν αυτόν το βιντεοπροβολέα: χάρη στη φωτεινότητα 4.400 lumen, αυτό το ισχυρό αλλά οικονομικό μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά φωτεινές και ζωντανές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Αξιοποιεί την αναγνωρισμένη τεχνολογία 3LCD της Epson, η οποία προσφέρει εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας.
 
Η τοποθέτηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη
 
Κάντε τις ρυθμίσεις σας με αυτόν το βιντεοπροβολέα, χωρίς προβλήματα. Η διόρθωση Keystone σάς επιτρέπει να τοποθετείτε την εικόνα, ενώ η σειρά εισόδων και εξόδων διασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Περιλαμβάνει δύο εισόδους HDMI (συμπεριλαμβανομένης μίας MHL), δύο εισόδους VGA, έξοδο VGA και έχει επίσης δυνατότητα δικτύου μέσω RJ45. Χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ELPAP10, προσφέρει και δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, η οποία επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου από έξυπνες συσκευές, μέσω της εφαρμογής iProjection.
 
 
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2042 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-2042
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας
331 Watt, 227 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby)
Supply Voltage
AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
Διαστάσεις
309‎ x 293 x 105 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)
Βάρος
3 kg
Επίπεδο θορύβου
Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)
Θερμοκρασία
Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C
Υγρασία αέρα
Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%
Περιεχόμενο λογισμικό
Epson Projector Management Software
Options
Air filter, Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN
Ηχεία
16 Watt
Παραδοτέος εξοπλισμός
Καλώδιο VGA, HDMI Cable Clamp, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Οδηγίες χρήσης, Έγγραφα εγγύησης
Χρώμα
Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS