Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Διαδραστικός Προτζέκτορ - Interactive Projector - EB-1781W - 3LCD - WXGA - 3.200 Lumens - Conceptum

Epson ΕΒ 1781W - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

Μετακινείστε διαρκώς και κάνετε συχνά παρουσιάσεις στους χώρους των πελατών σας; Αυτός ο εξαιρετικά φορητός βιντεοπροβολέας προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό εξαιρετικά λεπτής και ελαφριάς σχεδίασης, υψηλής ποιότητας εικόνας και προηγμένων χαρακτηριστικών. Χάρη στις συμβατικές ενσύρματες και τις ενσωματωμένες ασύρματες δυνατότητες διασύνδεσης, τη γρήγορη εγκατάσταση και μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για φροντισμένες παρουσιάσεις. Ο EB-1781W με ανάλυση WXGA 1280x800 και τα 3200 lumen αποτελεί τον ιδανικό φορητό προτζέκτορα!

 

 

 

                                   Φυλλάδιο Προϊόντος

 

 

 
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
 
Απολαύστε τέλεια ποιότητα εικόνας και εντυπωσιακά φυσικά χρώματα, με την εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας 3.200 lumen, χάρη στην τεχνολογία Epson 3LCD. Η τεχνολογία True Colours προσφέρει πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων, όπως ακριβώς πρέπει, ενώ, χάρη στο λόγο αντίθεσης 10.000:1, οι προβαλλόμενες εικόνες είναι ευκρινείς και καθαρές.
 
 
Εξυπνότερες παρουσιάσεις

Η λειτουργία Παρουσίασης με κινήσεις επιτρέπει στους χρήστες να μεταβαίνουν στο επόμενο σημείο μιας παρουσίασης χρησιμοποιώντας απευθείας τα χέρια τους. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν δύο πηγές δεδομένων σε παράθεση, σε διαιρούμενη οθόνη, ενώ η τεχνολογία MHL εμφανίζει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο βίντεο και ήχου από φορητές συσκευές, ενώ ταυτόχρονα τις φορτίζει.

 
Εύκολη εγκατάσταση
 
Η αυτόματη κατακόρυφη και οριζόντια διόρθωση keystone και η λειτουργία Προσαρμογής οθόνης διευκολύνει την εγκατάσταση του βιντεοπροβολέα σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο. Ο λόγος μικρής απόστασης προβολής προβάλλει μια μεγάλη εικόνα από μικρότερη απόσταση και επιτρέπει σε όλους τους συμμετέχοντες μιας σύσκεψης να κάθονται πίσω από το βιντεοπροβολέα, καθώς ο μπροστινός αεραγωγός κατευθύνει τη θερμότητα μακριά τους. Η λειτουργία Αυτόματης ενεργοποίησης ενεργοποιεί τον βιντεοπροβολέα, όταν ανιχνεύει σήμα εισόδου, ενώ η τεχνολογία NFC διευκολύνει τη σύνδεση με φορητές συσκευές που διαθέτουν ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi.
 
Πραγματική φορητότητα
 
Ο εξαιρετικά λεπτός συντελεστής μορφής και η ελαφριά σχεδίαση καθιστούν αυτόν τον βιντεοπροβολέα ιδανικό για όσους μετακινούνται διαρκώς. Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς, ενώ ο βιντεοπροβολέας χωράει εύκολα σε μια τυπική τσάντα φορητού υπολογιστή.
 
 
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1781W Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1781W
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας: Εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας 3.200 lumen
  • Παρουσίαση με κινήσεις: Μεταβείτε στο επόμενο σημείο μιας παρουσίασης απευθείας με τα χέρια σας
  • Ελαφριά και πολύ λεπτή σχεδίαση: Χωράει σε τσάντα φορητού υπολογιστή
  • Οριζόντια και κατακόρυφη διόρθωση keystone: Δυνατότητα ευθυγράμμισης διαφανειών και εικόνων και διόρθωσης της παραμόρφωσης
  • Ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης: Η τεχνολογία NFC διευκολύνει την ασύρματη σύνδεση με τον βιντεοπροβολέα
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

295 Watt, 208 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,34 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

292‎ x 213 x 44 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

1,8 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 39 dB (A) - Economy: 30 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

EasyMP Multi PC Projection

Options

Κάμερα εγγράφων

Ηχεία

1 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Θήκη μεταφοράς, Καλώδιο VGA, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Λογισμικό (CD)

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Φορητότητα / Χώρος συγκέντρωσης, Μεγάλες αίθουσες συσκέψεων / Αμφιθέατρα

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/Μαύρο

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS