Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Διαδραστικός Προτζέκτορ - Interactive Projector - EB-1460UI - 3LCD - WUXGA - 4.400 Lumens - Conceptum

Epson ΕΒ 1460Ui - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Χαρίστε διαδραστικότητα σε κάθε αίθουσα συναντήσεων με τον νεότερο βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής εμβέλειας, ο οποίος διαθέτει λειτουργία αφής και δύο μαρκαδόρους, υψηλό επίπεδο φωτεινότητας 4.400 lumen, ανάλυση Full HD WUXGA και απομακρυσμένη δυνατότητα διασύνδεσης από πολλές τοποθεσίες. Ο εξαιρετικά μικρής εμβέλειας βιντεοπροβολέας EB-1460Ui έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 100 ιντσών, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος κάθε επιχείρησης.

 

 

 

 

                            Φυλλάδιο Προϊόντος

 

 

 
Οθόνη έως 100 ιντσών και εξαιρετική ποιότητα
 
Η ανάλυση Full HD WUXGA, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI επιτρέπει, επίσης, στο κοινό να απολαμβάνει το προβαλλόμενο περιεχόμενο με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον συσκέψεων.
 
Δυνατότητα αφής και δύο μαρκαδόροι
 
Προσθέστε σχόλια απευθείας στην οθόνη με τα δάκτυλά σας. Οι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι εύκολοι στη χρήση. Με τη νέα λειτουργία δύο μαρκαδόρων, δύο συνεργάτες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ιδιότητες των μαρκαδόρων.
 
Ασύρματη λειτουργία και αντικατοπτρισμός οθόνης

Πραγματοποιήστε εύκολα κοινή χρήση περιεχομένου από μια μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών με τη χρήση της εφαρμογής iProjection2 και της λειτουργίας αντικατοπτρισμού οθόνης. Υπάρχει η δυνατότητα να σημειώνετε απομακρυσμένα πάνω στο ίδιο περιεχόμενο, έχοντας έως τέσσερα συστήματα προβολής συνδεδεμένα στο δίκτυο ταυτόχρονα.

 
Λύση γραφείου "όλα σε ένα"
 
Η διαδραστική λύση για αίθουσες συσκέψεων συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των χαρτοπινάκων, των πινάκων μαρκαδόρου και των συμβατικών οθονών σε μια ενιαία λύση αίθουσας συσκέψεων. Οι συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το περιεχόμενο ενός πίνακα, αλλά και να κάνουν σημειώσεις σε αυτό, μέσα από μια ευρεία γκάμα έξυπνων συσκευών, χωρίς να απαιτείται καμία ιδιαίτερη εφαρμογή. Έτσι, διασφαλίζεται ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή, καθώς παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής κωδικών πρόσβασης σε συσκέψεις και σημειώσεις.
 
Συρόμενη διαιρούμενη οθόνη
 
Συνδυάστε δύο πηγές για προβολή, όπως για παράδειγμα βιντεοσυνδιασκέψεις πολλαπλών προελεύσεων σε συνδυασμό με κάποια παρουσίαση, για βελτιστοποιημένη αλληλεπίδραση.
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1460Ui Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1460Ui
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 100 ιντσών και εξαιρετική ποιότητα: Ανάλυση Full HD WUXGA με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Λύση γραφείου «όλα σε ένα»: Μεγάλης γκάμας εξοπλισμός γραφείου σε μία διαδραστική συσκευή συνεργασίας
  • Ενίσχυση της ενοποίησης και της συνεργασίας: Κοινοποιήστε ταυτόχρονα περιεχόμενο από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών
  • Δυνατότητα αφής και δύο μαρκαδόροι: Προσθέστε σχόλια απευθείας στην οθόνη με την αφή
  • Λειτουργία κοινής χρήσης πίνακα: Προσκαλέστε συμμετέχοντες και μοιραστείτε σημειώσεις της συνάντησης μαζί τους
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΑ

Κατανάλωση ενέργειας

467 Watt, 364 Watt (οικονομική λειτουργία), 3 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

474‎ x 447 x 130 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

8,5 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 38 dB (A) - Economy: 30 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Easy Interactive Tools, Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Air filter, Κάμερα εγγράφων, Εξωτερικό ηχείο, Ακίδα μαρκαδόρου (τσόχα), Ακίδα μαρκαδόρου (Teflon)

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Linux, Mac OS 10.10.x, Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Ubuntu 14.10, Ubuntu 15.04, Ubuntu 15.10, Ubuntu 16.04 LTS, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

CD Manual, Πίνακας ελέγχου, Μονάδα αγγίγματος με το δάκτυλο, Διαδραστικοί μαρκαδόροι, Κύρια συσκευή, Θήκη μαρκαδόρων, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Ανταλλακτικές ακίδες μαρκαδόρου, Καλώδιο USB, Επιτοίχια βάση στήριξης, Warranty card, Μονάδα W-LAN

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με επιτραπέζια στήριξη, Με βάση τοίχου

Χρώμα

Λευκό/

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

 

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS