Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Διαδραστικός Προτζέκτορ - Interactive Projector - EB-1440UI - 3LCD - WUXGA - 3.800 Lumens - Conceptum

Epson ΕΒ 1440Ui - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Όλες οι αίθουσες συναντήσεων μπορούν να επωφεληθούν από τη διαδραστικότητα με το νεότερο βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-1440Ui, ο οποίος διαθέτει δύο μαρκαδόρους, υψηλό επίπεδο φωτεινότητας 3.800 lumen, ανάλυση Full HD WUXGA και απομακρυσμένη δυνατότητα διασύνδεσης από πολλές τοποθεσίες. Ο εξαιρετικά μικρής απόστασης βιντεοπροβολέας EB-1440Ui έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει κλιμακωτό μέγεθος οθόνης έως 100 ιντσών, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος κάθε επιχείρησης.

 

 

 

 

                            Φυλλάδιο Προϊόντος

 

 

 
Οθόνη έως 100 ιντσών και εξαιρετική ποιότητα
 
Η ανάλυση Full HD WUXGA, σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3LCD της Epson, διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα αποδίδει φωτεινότερες εικόνες με πιο ζωντανά χρώματα. Η δυνατότητα διασύνδεσης HDMI επιτρέπει, επίσης, στο κοινό να απολαμβάνει το προβαλλόμενο περιεχόμενο με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον συσκέψεων.
 
Διπλοί μαρκαδόροι
 
Οι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι εύκολοι στη χρήση. Με τη νέα λειτουργία δύο μαρκαδόρων, δύο συνεργάτες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ιδιότητες των μαρκαδόρων.
 
Λύση γραφείου «όλα σε ένα»

Η διαδραστική λύση για αίθουσες συσκέψεων συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των χαρτοπινάκων, των πινάκων μαρκαδόρου και των συμβατικών οθονών σε μια ενιαία λύση αίθουσας συσκέψεων. Οι συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το περιεχόμενο ενός πίνακα, αλλά και να κάνουν σημειώσεις σε αυτό, μέσα από μια ευρεία γκάμα έξυπνων συσκευών, χωρίς να απαιτείται καμία ιδιαίτερη εφαρμογή, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή, καθώς παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής κωδικών πρόσβασης σε συσκέψεις και σημειώσεις. Η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης προωθεί την ελευθερία στην επιφάνεια εργασίας – απλώς αφήστε τον υπολογιστή σας στο γραφείο σας, και αυτούς που εκτελούν Windows 10, και πραγματοποιήστε παρουσιάσεις από οπουδήποτε στο χώρο εργασίας σας. Επωφεληθείτε από το Skype στην εργασία και από άλλες λύσεις κλήσεων βίντεο κατά τη διάρκεια των συσκέψεων.

 
Ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης
 
Μοιραστείτε περιεχόμενο με ευκολία από μια μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών.
.
 
Συρόμενη διαιρούμενη οθόνη
 
Συνδυάστε δύο πηγές για προβολή, όπως για παράδειγμα βιντεοσυνδιασκέψεις πολλαπλών προελεύσεων σε συνδυασμό με κάποια παρουσίαση, για βελτιστοποιημένη αλληλεπίδραση.
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1440Ui Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1440Ui
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 100 ιντσών και εξαιρετική ποιότητα: Ανάλυση Full HD WUXGA με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Λύση γραφείου «όλα σε ένα»: Μεγάλης γκάμας εξοπλισμός γραφείου σε μία διαδραστική συσκευή συνεργασίας
  • Ενίσχυση της ενοποίησης και της συνεργασίας: Κοινοποιήστε ταυτόχρονα περιεχόμενο από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών
  • ΠΣχολιασμός με διπλούς μαρκαδόρους: Τώρα ακόμη πιο διαδραστικοί και εύκολοι στη χρήση
  • Λειτουργία κοινής χρήσης πίνακα: Προσκαλέστε συμμετέχοντες και μοιραστείτε σημειώσεις μαζί τους
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΑ

 

 

Κατανάλωση ενέργειας

401 Watt, 334 Watt (οικονομική λειτουργία), 3 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 220 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

474‎ x 447 x 130 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

8,4 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 30 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Easy Interactive Tools, Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Air filter, Κάμερα εγγράφων, Εξωτερικό ηχείο, Ακίδα μαρκαδόρου (τσόχα), Ακίδα μαρκαδόρου (Teflon)

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Linux, Mac OS 10.10.x, Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Mac OS X 10.11.x, Ubuntu 14.10, Ubuntu 15.04, Ubuntu 15.10, Ubuntu 16.04 LTS, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

CD Manual, Πίνακας ελέγχου, Διαδραστικοί μαρκαδόροι, Κύρια συσκευή, Θήκη μαρκαδόρων, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Ανταλλακτικές ακίδες μαρκαδόρου, Καλώδιο USB, Επιτοίχια βάση στήριξης, Warranty card, Μονάδα W-LAN

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Αίθουσα συσκέψεων, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με επιτραπέζια στήριξη, Με βάση τοίχου

Χρώμα

Λευκό/

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000

 

Τηλέφωνα
210 88 38 858 210 82 22 050
69 39 300 401 210 82 22 070
211 411 40 80

info@conceptum.gr

 

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS