Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-990U - 3LCD - WUXGA - 3.800 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-990U

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες εκμάθησης των μαθητών σας με τον βιντεοπροβολέα EB-990U με Full HD 3.800 lumen, ο οποίος μπορεί να προβάλει μεγάλη και κλιμακωτού μεγέθους εικόνα. Η μεγάλης διάρκειας λάμπα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και δέκα έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας ή συντήρηση του φίλτρου αέρα.

                                             

                                       

                                           

                                              Φυλλάδιο Προϊόντος

 
 
Εξαιρετική ορατότητα για όλους τους μαθητές
 

Με αυτόν το βιντεοπροβολέα FULL HD, το περιεχόμενο θα είναι φωτεινό, ζωντανό και καθαρό, τραβώντας την προσοχή όλων στο μάθημα. Προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα, αυτός ο βιντεοπροβολέας προσφέρει κλιμακούμενη εικόνα έως τις 300 ίντσες, ενώ είναι και αρκετά φωτεινός ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος με έντονο φως. Και όλα αυτά, χάρη στην υψηλή απόδοση των 3.800 lumen και το λόγο αντίθεσης 15.000:1.

Ευελιξία εγκατάστασης και τοποθέτησης
 
Κάθε αίθουσα διδασκαλίας διαφέρει, γι' αυτό χρειάζεστε έναν βιντεοπροβολέα που εγκαθίσταται και τοποθετείται εύκολα. Χάρη στο ευρύ οπτικό ζουμ 1,6x και την κατακόρυφη/οριζόντια διόρθωση keystone, είστε έτοιμοι να τον χρησιμοποιήσετε στη στιγμή. Ο βιντεοπροβολέας μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σχεδόν οπουδήποτε, καθώς δεν είναι ανάγκη να είναι τοποθετημένος ακριβώς κάθετα προς τον τοίχο.
 
Λειτουργία χωρίς προβλήματα επί 10 έτη
 

Η μεγάλης διάρκειας ζωής λάμπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαθήματα έως και δέκα έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση της λάμπας* ή καθαρισμό ή αντικατάσταση του φίλτρου αέρα. Χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής της λάμπας που φτάνει τις 12.000 ώρες, σε οικονομική λειτουργία, αυτός ο βιντεοπροβολέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οροφή, χωρίς να απαιτείται τακτική συντήρησή του.

Μικρό ηχείο, μεγάλος ήχος

 

Το ηχείο 16 W προσφέρει ισχυρό ήχο, ακόμα και σε μεγάλους χώρους, και εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον ηχεία, εξοικονομώντας και χρόνο και χρήματα. Διατίθεται επίσης είσοδος μικροφώνου.

 
Προσφέρετε καλύτερα μαθήματα με βελτιωμένη δυνατότητα διασύνδεσης

 

Απολαύστε εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης, οι οποίες διευκολύνουν την ενσωμάτωση στα υφιστάμενα οπτικοακουστικά συστήματα και τις ασύρματες συσκευές, μέσω προαιρετικού dongle Wi-Fi (ELPAP10).

 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-990U Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-990U
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

309 Watt, 227 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

309‎ x 293 x 105 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

3,2 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection, EasyMP Network Projection

Options

Κάμερα εγγράφων, Μαλακή θήκη μεταφοράς, Μονάδα ασύρματου LAN

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Φορητότητα / Χώρος συγκέντρωσης, Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με στήριγμα οροφής, Επιτραπέζια

Χρώμα

Λευκό/Γκρι

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS