Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Διαδραστικός Προτζέκτορ - Interactive Projector - EB-670 - 3LCD - XGA - 3.100 Lumens - Conceptum

Epson ΕΒ 670 - Διαδραστικός Προβολέας

 

 

 

Με φωτεινότητα 3.100 lumen και ανάλυση XGA, η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-670 σας επιτρέπει να παρουσιάζετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση προβολής με τις ελάχιστες σκιάσεις και γυαλάδα. Χάρη στο λόγο αντίθεσης 14.000:1 και την είσοδο HDMI, οι σπουδαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευκρινή και καθαρή εικόνα.

 

 

 

 

                            Φυλλάδιο Προϊόντος

 

 

 
Υψηλή φωτεινότητα και ποιότητα εικόνας
 
Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους βιντεοπροβολείς του ανταγωνισμού. Με κλιμακωτό μέγεθος οθόνης μέχρι 100 ιντσών, οι δύο τύποι περιεχομένου μπορούν να προβάλλονται μέσω διαιρούμενης οθόνης χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί ως προς την ποιότητα.
 
Βελτιωμένη εκμάθηση
 
Η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης επιτρέπει σε δύο μέρη περιεχομένου να εμφανίζονται ταυτόχρονα χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί ως προς την ποιότητα. Η λειτουργία επόπτη επιτρέπει στους διδάσκοντες να έχουν συνεχώς τον έλεγχο, επιλέγοντας το περιεχόμενο που προβάλλεται.
 
Συμβατότητα με κάμερα εγγράφων

Η σύνδεση της προαιρετικής κάμερας εγγράφων της Epson επιτρέπει να προβάλλετε εύκολα εικόνες και αντικείμενα 3D σε Full HD με απίστευτη λεπτομέρεια για όλη την τάξη.

 
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα
 
Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία.
.
 
Προαιρετική δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης
 
Προβάλετε ασύρματα περιεχόμενο, με εύκολο τρόπο, από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών και Google Chromebook .
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-670 Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-670
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Οθόνη έως 93'', άψογη ποιότητα: Ανάλυση XGA με την τεχνολογία 3LCD της Epson
  • Υψηλή αξιοπιστία: Βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας
  • Βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας
  • Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον - χωρίς χρόνο προθέρμανσης 3 sec
  • Με τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από ευρεία γκάμα συσκευών.
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΑ

Κατανάλωση ενέργειας

317 Watt, 230 Watt (οικονομική λειτουργία)

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

367‎ x 400 x 149 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

5,7 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 35 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 40° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Περιεχόμενο λογισμικό

Epson Projector Management Software, EasyMP Multi PC Projection

Options

Air filter, Κουτί συνδέσεων και ελέγχου, Κάμερα εγγράφων, Εξωτερικό ηχείο, Κλειδί USB γρήγορης ασύρματης σύνδεσης, Καλώδιο επέκτασης USB

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Ubuntu 14.10, Ubuntu 15.04, Ubuntu 15.10, Ubuntu 16.04 LTS, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1

Ηχεία

16 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Οδηγίες χρήσης (CD), Επιτοίχια βάση στήριξης, Warranty card

Τύπος δωματίου / Εφαρμογή

Χώρος συνεργασίας / Αίθουσα διδασκαλίας

Τοποθέτηση

Με βάση τοίχου

Χρώμα

Λευκό/Γκρι

Με πιστοποίηση TCO

Yes

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS