Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON Προτζέκτορ - Projector - EB-W42 - 3LCD - WXGA - 3.600 Lumens - Conceptum

Προβολικό EB-W42

 

Ο μικρών διαστάσεων βιντεοπροβολέας EB-W42 είναι ιδανικός τόσο για το γραφείο, όσο και το σπίτι, ενώ μπορεί να προβάλλει ευκρινείς και καθαρές παρουσιάσεις, βίντεο κ.ά. Απολαύστε εικόνα HD με υψηλή φωτεινότητα σε lumen για προβολή κάθε είδους περιεχομένου. Η αξιόπιστη τεχνολογία διασφαλίζει λειτουργία χωρίς διακοπές, η οποία συνδυάζεται με μειωμένες απαιτήσεις παρεμβολών και συντήρησης του προϊόντος.

                                             

                                       

                                            Φυλλάδιο Προϊόντος

 

Περιεχόμενο με φωτεινά και ζωντανά χρώματα α

Απολαύστε το περιεχόμενό σας όπως ποτέ πριν και δείτε κάθε λεπτομέρεια με ευκρινείς και καθαρές εικόνες, με προβαλλόμενη εικόνα έως 320 ιντσών. Ο συνδυασμός υψηλής φωτεινότητας, υψηλού λόγου αντίθεσης 15.000:1 και προβολής περιεχομένου με δυνατότητα HD προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης που δεν κουράζει, ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος με υψηλό φωτισμό.

Ευελιξία εγκατάστασης και τοποθέτησης
 
Η αυτόματη κατακόρυφη και η χειροκίνητη οριζόντια διόρθωση Keystone προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το σημείο τοποθέτησης του βιντεοπροβολέα εντός ενός δωματίου, εξασφαλίζοντας εικόνες χωρίς παραμορφώσεις. Επίσης το ευρύ οπτικό ζουμ ενισχύει την ευελιξία.
 
 
Λειτουργία χωρίς διακοπές 

Με διάρκεια ζωής λάμπας και κύκλου συντήρησης φίλτρου αέρα έως 10.000 ώρες σε λειτουργία Eco, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συντήρηση έως και για 5 έτη.
 

 

 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W42 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W42
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Κατανάλωση ενέργειας

282 Watt, 203 Watt (οικονομική λειτουργία), 0,2 Watt (σε Standby), On mode power consumption as defined in JBMS-84 257 Watt

Supply Voltage

AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Διαστάσεις

302‎ x 237 x 82 mm (Πλάτος x Βάθος x Ύψος)

Βάρος

2,5 kg

Επίπεδο θορύβου

Normal: 37 dB (A) - Economy: 28 dB (A)

Θερμοκρασία

Λειτουργία 5° C - 35° C, Αποθήκευση -10° C - 60° C

Υγρασία αέρα

Λειτουργία 20% - 80%, Αποθήκευση 10% - 90%

Options

Air filter

Ηχεία

2 Watt

Παραδοτέος εξοπλισμός

Θήκη μεταφοράς, Καλώδιο VGA, Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Οδηγίες χρήσης (CD), Warranty card

Χρώμα

Λευκό

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS