Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Διαδραστικοί Πίνακες - Conceptum

Φθηνέςτιμές για διαδραστικούς πίνακεςαφής στιβαρούς μεπλαίσιο αλουμινιου–Interactive Whitebard IWB – οι πιο οικονομικοί interactive projectorsαφής ήηλεκτρονικής πένας– ζητείστε τώραπροσφορά με έκπτωση γιασυλλόγους γονέων για σταθερούς καιμεταφερόμενουςdiadrastikoys pinakes afis και συνδυάστε διαδραστικό πίνακα μεπροτζέκτορα με εγγύηση. Προσφέρουμε diadrastikous pinakes σε ασυναγώνιστες τιμές. Μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης πλαίσιο γιαοθόνες Plasma. Πλαίσιο για μετατροπήοθόνης Plasma σεδιαδραστικό πίνακα. Στο πλαίσιο της ποικιλίας εξοπλισμού που προσφέρουμε υπάρχει σίγουρα ένας διαδραστικό πίνακα-προτζεκτορ ειδικά σχεδιασμένος για εσάς.Αν είστε Σύλλογος Γονέων ζητείστε διαδραστικό πίνακα σε μοναδικήπροσφορά με αποστολές και εγκατάσταση Πανελλαδικά σε Αθήνα, Αττική,Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και όλα τα νησιά του Αιγαίου! Πωλήσεις Χονδρική-Λιανική!

Κατηγορίες και είδη Διαδραστικών Πινάκων
σχολικής αίθουσας και άλλων εκπαιδευτικών χώρων

 

Σταθεροί Διαδραστικοί Πίνακες Αφής - Πολλαπλής Αφής
 

Διαδραστικός πίνακας που θα μιλήσει στην καρδιά σας και θα δώσει νέο αέρα και ώθηση στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.
 
Με «άπαικτο» λογισμικό είναι ο ιδανικός εκπαιδευτικός βοηθός στη σχολική αίθουσα. Μοναδικά εργαλεία και λειτουργίες για να κάνετε το μάθημα σας διαδραστικό και ενδιαφέρον για τους μαθητές σας.  Για όλους τους μαθητές και για ομαδικές εργασίες και παιγνίδια καθώς υποστηρίζει την συμμετοχή πολλών χρηστών (από 4 έως 10 χρήστες), ανάλογα με το μοντέλο υπόσχεται να αυξήσει τη συμμετοχή στο μάθημα κατακόρυφα! Χρησιμοποιήστε τη δική σας φαντασία και των μαθητών σας για να έχετε ένα διαδραστικό, ενδιαφέρον και καταπληκτικό μάθημα.
 
Δεν θα σας φοβίσει ότι μπορεί να χαλάσει εύκολα, καθώς η στιβαρότητά του είναι εμφανής, ενώ απροβλημάτιστα θα καθαρίσει αν γράψετε πάνω του με καλής ποιότητας μαρκαδόρους οινοπνεύματος για ασπροπίνακες!
 
Το μεταλλικό πλαίσιο είναι η προστασία και η θωράκισή του απέναντι στον αδυσώπητο χρόνο και μπορεί να αντέξει όση γνώση και αν συσσωρευτεί και δουλευτεί πάνω του! Εκείνοι που ζητούν ένα καλό διαδραστικό πίνακα ο interactive whiteboard IQBoard είναι ο καλύτερος διαδραστικός πίνακας  που μπορούν να βρούν ως προς τις επιδόσεις, την τιμή και την οικονομία!
 

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:
210 88 38 858

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
LMABOARD –INTERACTIVEBOARD-ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Ένας πίνακας σύγχρονης διαδραστικής τεχνολογίας για να τον παίζεται «στα δάκτυλά σας» καθώς είναι ένας απίστευτα γρήγορος πίνακας αφής και ακόμα περισσότερο αφού συνοδεύεται από το πολυβραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAtool. Το LMAtool είναι τόσο δυνατό αλλά και εύκολο στη χρήση που γίνεται "ξεφτέρι". Ο Διαδραστικός πίνακας προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη άνω των 80" για χρήση σχολικής αίθουσας – εκπαιδευτηρίου και με ταυτόχρονη υποστήριξη 2 χρηστών. Ένας πίνακας σύγχρονης διαδραστικής τεχνολογίας για να τον παίζεται «στα δάκτυλά σας» καθώς είναι ένας απίστευτα γρήγορος πίνακας αφής και ακόμα περισσότερο αφού συνοδεύεται από το πολυβραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAtool. Το LMAtool είναι τόσο δυνατό αλλά και εύκολο στη χρήση που δεν θα αισθανθείτε ποτέ «άσχετος». Ο Διαδραστικός πίνακας προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη άνω των 80" για χρήση σχολικής αίθουσας – εκπαιδευτηρίου και με ταυτόχρονη υποστήριξη 2 χρηστών.

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:
210 88 38 858

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

 Βραβευμένο εκπαιδευτικό λογισμικό Διαδραστικού Πίνακα LMA Tool
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ LMA TOOL

Με το LMA, μπορείτε να δημιουργήσετε e-learning σειρές μαθημάτων χωρίς τη χρήση πολύπλοκων συγγραφικών εργαλείων.

Το LMA είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς που δεν διαθέτουν γνώσεις προγραμματισμού. Μπορείτε να συνδυάζετε πολυμεσικό υλικό, όπως κείμενο, εικόνες, ήχο, βίντεο και να φτιάχνετε μαθήματα συμβατά κατά το πρότυπο SCORM.

Τα μαθήματα μπορούν να είναι προσβάσιμα από τους μαθητές σας δια μέσου μιας οποιασδήποτε e-learning πλατφόρμας ή ενός απλού web site.

Μπορείτε, επίσης να διανείμετε τα μαθήματα με e-mail στους τελικούς χρήστες και εκείνοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό τους μέσω ενός απλού φυλλομετρητή, χωρίς να απαιτείται κανένα επιπλέον λογισμικό (player).
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ


ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:
210 88 38 858

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για ηλεκτρομαγνητικούς πίνακες (ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Φορητοί - Μεταφερόμενοι Διαδραστικοί Πίνακες για την εκπαίδευση και την σχολική αίθουσα

Μεταφερόμενος φορητός διαδραστικός πίνακας SmartRay Slim με διαδραστικό λογισμικό

 

SMARTRAY –INTERACTIVEBOARD- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
 

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τον λευκοπίνακά σας, σε διαδραστικό πίνακα. Χωρίς τεχνικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τον προτζεκτορά σας και ένα οποιοδήποτε (σχεδόν) υπολογιστή, κάνε θαύματα διαδραστικότητας! Εντυπωσιάστε την τάξη σας αυξάνοντας το ενδιαφέρον για μάθημα αφού όλα θα είναι πιο φωτεινά και τρεχούμενα! Γνωρίστε την καταπληκτική εμπειρία της διάδρασης στο μάθημά σας. Δώστε στους μαθητές σας ικανότητες του 21ου αιώνα (21st Century Skills) μέσα από το διαδραστικό περιεχόμενο σας και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες σας.
Και πάντα έχετε για στήριγμά σας το βραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAboard που σας παρέχετε δωρεάν με κάθε συσκευή διαδραστικού πίνακα που αγοράζετε από την CONCEPTUM!
Το λογισμικό μας σας δίνει όλες τις δυνατότητες που χρειαζόσαστε για να κάνετε ένα εκπληκτικό μάθημα και να κρατήσετε τους μαθητές σας προσηλωμένους σε αυτό. Με ενσωματωμένα εργαλεία όπως γεωμετρικά όργανα και ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κουίζ το μάθημά σας θα "πετάει". 
 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 289,00 Ευρώ με ΦΠΑ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.
LMA-Interactor –INTERACTIVEBOARD- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, διασκεδαστικά αλλά και κάτι που ενδιαφέρει όλους μας, δηλαδή πιο οικονομικά. Με την μικρή αυτή συσκευούλα που περιέχει μια πανέξυπνη κάμερα και ένα σπιρτουόζικο λογισμικό, καταφέρνει να αυτορυθμιστεί χωρίς να σας έχει και …πολύ ανάγκη μιας και το μάτι της …κόβει! Έτσι η μετατροπή του απλού ασπροπίνακα, σε διαδραστικό πίνακα γίνεται μια υπόθεση ακόμα και για…τεχνοφοβικούς, πολύ εύκολα και οικονομικά. Συνδέστε τη συσκευούλα αυτή με ένα καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με τον υπολογιστή σας, αναγνωρίστε την και κατευθύνετέ την πάνω στην επιφάνεια προβολής! Όλα στη συνέχεια θα τα κάνει σχεδόν μόνη της και εσείς θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη διαδραστικότητα με την ηλεκτρονική πένα που σας παρέχετε. Αν θέλετε όταν τελειώσετε την βάζετε… στην τσέπη σας και πάτε στην επόμενη αίθουσα, αν πάλι δεν είστε ο τύπος της …διαδραστικής βόλτας, τοποθετείστε την μόνιμα σε κάποια καλή θέση ή ας πούμε πάνω στον προτζέκτορα, και ο διαδραστικός πίνακας θα σας περιμένει όποτε επισκέπτεστε την τάξη, για να κάνετε το μάθημα πολύ πιο συναρπαστικό! Και πάντα έχοντας στη διάθεσή σας το διαδραστικό λογισμικό εργαλείο LMAtool!


ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 249,00 Ευρώ με ΦΠΑ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.

Μεταφερόμενος φορητός διαδραστικός πίνακας eBeam Edge με διαδραστικό λογισμικό LMA Tool
ebeam Edge- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

 

Εδώ τα πράγματα γίνονται κομψά!  Το μικρό σύστημα μετατροπής του ασπροπίνακά σας σε διαδραστικό πίνακα είναι ένα παιγνιδάκι. Απλά και γρήγορα θα έχετε τη διάδραση στο χέρι σας.
Ένας διαδραστικός πίνακας έτοιμος με ήδη υπάρχον εξοπλισμό που έχετε στο σχολείο σας.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο και προχωρήστε!  Προτιμήστε το λογισμικό LMA Tool για να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο και διαδραστικό μάθημα.
 
Δημιουργήστε ενδιαφέρον και αξιοποιήσιμο διαδραστικό περιεχόμενο και εμπλουτίστε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες σας με αυτό.
Μην αφήνετε τους μαθητές σας να "βαρεθούν" ούτε στιγμή και κάντε τους να συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα. Τα εργαλεία που προσφέρει το εργαλείο συγγραφής περιεχομένου για τον διαδραστικό σας πίνακα είναι ενδιαφέροντα και θα μαγέψουν τους μαθητές σας.
 
Ενισχύστε το με τη δική σας φαντασία δημιουργώντας κουίζ και παιχνίδια
εύκολα και γρήγορα. Μοιραστείτε τα μαθήματα σας με άλλους συναδέλφους σας.
 

ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:
210 88 38 858


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.

 

Διαδραστικοί Projectors. Ο ιδανικός Διαδραστικός πίνακας με συνδυασμό Προτζέκτορ και Ασπροπίνακα.
Διαδραστικός Πίνακας σχολικής αίθουσας IQ Board πολλών χρηστών 4-10 σημεία
EPSON Logo
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB-696UI
 
Διαδραστικός Projector με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, διαδραστικότητα με αφή. Σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
 
Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!
 
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ! 
Εξασφαλίστε Εγκατάσταση-Εκπαίδευση-Τεχνική υποστήριξη!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαδραστικός Πίνακας διαδραστικός projector eb575wi και λογισμικό lma
EPSON Logo
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - EB-685wi
 
Ο αντικαταστάτης του κορυφαίου διαδραστικού Projector της EPSON που σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. 
 
Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!
 
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ! 
Εξασφαλίστε Εγκατάσταση-Εκπαίδευση-Τεχνική υποστήριξη!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Κατηγορίες και είδη Διαδραστικών Πινάκων
σχολικής αίθουσας και άλλων εκπαιδευτικών χώρων

 

Σταθεροί Διαδραστικοί Πίνακες Αφής - Πολλαπλής Αφής

 

Διαδραστικός Πίνακας σχολικής αίθουσας IQ Board πολλών χρηστών 4-10 σημεία

 


Διαδραστικός πίνακας που θα μιλήσει στην καρδιά σας και θα δώσει νέο αέρα και ώθηση στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.
 
Με «άπαικτο» λογισμικό είναι ο ιδανικός εκπαιδευτικός βοηθός στη σχολική αίθουσα. Μοναδικά εργαλεία και λειτουργίες για να κάνετε το μάθημα σας διαδραστικό και ενδιαφέρον για τους μαθητές σας.  Για όλους τους μαθητές και για ομαδικές εργασίες και παιγνίδια καθώς υποστηρίζει την συμμετοχή πολλών χρηστών (από 4 έως 10 χρήστες), ανάλογα με το μοντέλο υπόσχεται να αυξήσει τη συμμετοχικότητα στο μάθημα κατακόρυφα! Χρησιμοποιήστε τη δική σας φαντασία και των μαθητών σας για να έχετε ένα διαδραστικό, ενδιαφέρον και καταπληκτικό μάθημα.
 
Δεν θα σας φοβίσει ότι μπορεί να χαλάσει εύκολα, καθώς η στιβαρότητά του είναι εμφανής, ενώ απροβλημάτιστα θα καθαρίσει αν  γράψετε πάνω του με καλής ποιότητας μαρκαδόρους οινοπνεύματος για ασπροπίνακες!
 
Το μεταλλικό πλαίσιο είναι η προστασία και η θωράκισή του απέναντι στον αδυσώπητο χρόνο και μπορεί να αντέξει όση γνώση και αν συσσωρευτεί και δουλευτεί πάνω του!
 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 544,00 Ευρώ με ΦΠΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

 

Διαδραστικός Πίνακας εκπαιδευτηρίου LMA Board 2 ταυτόχρονων χρηστών

 

LMABOARD –INTERACTIVEBOARD-ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Ένας πίνακας σύγχρονης διαδραστικής τεχνολογίας για να τον παίζεται «στα δάκτυλά σας» καθώς είναι ένας απίστευτα γρήγορος πίνακας αφής και ακόμα περισσότερο αφού συνοδεύεται από το πολυβραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAtool. Το LMAtool είναι τόσο δυνατό αλλά και εύκολο στη χρήση που γίνεται "ξεφτέρι". Ο Διαδραστικός πίνακας προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη άνω των 80" για χρήση σχολικής αίθουσας – εκπαιδευτηρίου και με ταυτόχρονη υποστήριξη 2 χρηστών.Ένας πίνακας σύγχρονης διαδραστικής τεχνολογίας για να τον παίζεται «στα δάκτυλά σας» καθώς είναι ένας απίστευτα γρήγορος πίνακας αφής και ακόμα περισσότερο αφού συνοδεύεται από το πολυβραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAtool. Το LMAtool είναι τόσο δυνατό αλλά και εύκολο στη χρήση που δεν θα αισθανθείτε ποτέ «άσχετος». Ο Διαδραστικός πίνακας προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη άνω των 80" για χρήση σχολικής αίθουσας – εκπαιδευτηρίου και με ταυτόχρονη υποστήριξη 2 χρηστών.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 594,00 Ευρώ με ΦΠΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

 

Διαδραστικός Πίνακας εκπαιδευτηρίου LMA Board 2 ταυτόχρονων χρηστών


LMA BOARD –INTERACTIVE BOARD-ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Για τις ανάγκες τις αίθουσας διδασκαλίας, προσφέρουμε ποικιλία διαδραστικών πινάκων του αναγνωρισμένου brand LMA καθώς και εκπαιδευτικό λογισμικό που υποστηρίζει τη διδασκαλία.
Όλοι οι πίνακες LMA συνοδεύονται από το διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAtool. Το μάθημα μας μπορεί να ανέβει επίπεδο αξιοποιώντας όλες τις λειτουργίες που σας προσφέρει το εργαλείο.
Συνδυάστε τη δική σας εμπειρία και γνώση, το σχέδιο μαθήματος σας (lesson plan) με τα εργαλεία μας για να προσφέρεται μία μοναδική εμπειρία μαθήματος στους μαθητές σας.
 
Το LMAtool είναι τόσο δυνατό αλλά και εύκολο στη χρήση που δεν θα αισθανθείτε ποτέ ότι δεν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα πάντα. Από μαθηματικές πράξεις, γεωμετρικές εξισώσεις έως κουίζ σχετικά με την ιστορία καιτ η γεωγραφία.
Τα πάντα έιναι στο χέρι σας.
 
Ο Διαδραστικός πίνακας προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη άνω των 80" για χρήση
σχολικής αίθουσας – εκπαιδευτηρίου και με ταυτόχρονη υποστήριξη πολλών χρηστών.


ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ: 500,00 Ευρώ με ΦΠΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για ηλεκτρομαγνητικούς πίνακες (ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Φορητοί - Μεταφερόμενοι Διαδραστικοί Πίνακες για την εκπαίδευση και την σχολική αίθουσα

Μεταφερόμενος φορητός διαδραστικός πίνακας SmartRay Slim με διαδραστικό λογισμικό

 

SMARTRAY –INTERACTIVEBOARD- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
 

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τον λευκοπίνακά σας, σε διαδραστικό πίνακα. Χωρίς τεχνικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τον προτζεκτορά σας και ένα οποιοδήποτε (σχεδόν) υπολογιστή, κάνε θαύματα διαδραστικότητας! Εντυπωσιάστε την τάξη σας αυξάνοντας το ενδιαφέρον για μάθημα αφού όλα θα είναι πιο φωτεινά και τρεχούμενα! Γνωρίστε την καταπληκρική εμπειρία της διάδρασης στο μάθημά σας. Δώστε στους μαθητές σας ικανότητες του 21ου αιώνα (21st Century Skills) μέσα από το διαδραστικό περιεχόμενο σας και τις εκπαιδευτικές δραστιότητες σας.
Και πάντα έχετε για στήριγμά σας το βραβευμένο διαδραστικό συγγραφικό εργαλείο LMAboard που σας παρέχετε δωρεάν με κάθε συσκευή διαδραστικού πίνακα που αγοράζετε από την CONCEPTUM!
Το λογισμικό μας σας δίνει όλες τις δυνατότητες που χρειαζόσαστε για να κάνετε ένα εκπληκτικό μάθημα και να κρατήσετε τους μαθητές σας προσηλωμένους σε αυτό. Με ενσωματωμένα εργαλεία όπως γεωμετρικά όργανα και ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κουίζ το μάημα σας θα "πετάει". 
 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 246,00 Ευρώ με ΦΠΑ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.
LMA-Interactor –INTERACTIVEBOARD- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, διασκεδαστικά αλλά και κάτι που ενδιαφέρει όλους μας, δηλαδή πιο οικονομικά. Με την μικρή αυτή συσκευούλα που περιέχει μια πανέξυπνη κάμερα και ένα σπιρτουόζικο λογισμικό, καταφέρνει να αυτορυθμιστεί χωρίς να σας έχει και …πολύ ανάγκη μιας και το μάτι της …κόβει! Έτσι η μετατροπή του απλού ασπροπίνακα, σε διαδραστικό πίνακα γίνεται μια υπόθεση ακόμα και για…τεχνοφοβικούς, πολύ εύκολα και οικονομικά. Συνδέστε τη συσκευούλα αυτή με ένα καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με τον υπολογιστή σας, αναγνωρίστε την και κατευθύνετέ την πάνω στην επιφάνεια προβολής! Όλα στη συνέχει θα τα κάνει σχεδόν μόνη της και εσείς θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τη διαδραστικότητα με την ηλεκτρονική πένα που σας παρέχετε. Αν θέλετε όταν τελειώσετε την βάζετε… στην τσέπη σας και πάτε στην επόμενη αίθουσα, αν πάλι δεν είστε ο τύπος της …διαδραστικής βόλτας, τοποθετείστε την μόνιμα σε κάποια καλή θέση ή ας πούμε πάνω στον προτζέκτορα, και ο διαδραστικός πίνακας θα σα περιμένει όποτε εεπισκέπτεστε την τάξη, για να κάνετε το μάθημα πολύ πιο συναρπαστικό! Και πάντα έχοντας στη διάθεσή σας το διαδραστικό λογισμικό εργαλείο LMAtool!


ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: 246,00 Ευρώ με ΦΠΑ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.

Μεταφερόμενος φορητός διαδραστικός πίνακας eBeam Edge με διαδραστικό λογισμικό LMA Tool
ebeam Edge- ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

 

Εδώ τα πράγματα γίνονται κομψά!  Το μικρό σύστημα μετατροπής του ασπροπίνακά σας, σε διαδραστικό πίνακα είναι ένα παιγνιδάκι. Απλά και γρήγορα θα έχετε τη διάδραση στο χέρι σας.
Ένας διαδραστικός πίνακας έτοιμος με ήδη υπάρχον εξοπλισμό που έχετε στο σχολείο σας.
 
Δέστε το σχετικό βίντεο και προχωρήστε!  Προτιμήστε το λογισμικό LMA Tool για να διαμορφώσετε ένα ευχάρηστο και διαδραστικό μάθημα.
 
Δημιουργήστε ενδιαφέρον και αξιοποιήσιμο διαδραστικό περιεχόμενο και εμπλουτίστε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες σας με αυτό.
Μην αφήνετε τους μαθητές σας να "βαρεθούν" ούτε στιγμή και κάντε τους να συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα. Τα εργαλεία που προσφέρει το εργαλείο συγγραφής περιεχομένου για τον διαδραστικό σας πίνακα είναι ενδιαφέροντα και θα μαγέψουν τους μαθητές σας.
 
Ενισχύστε το με τη δική σας φαντασία δημιουργώντας κουίζ και παιχνίδια
εύκολα και γρήγορα. Μοιραστήτε τα μαθήματα σας με άλλους συναφέλφους σας.
 


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ? ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΟNΤΕΛΑ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ? ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ.

 

Διαδραστικοί Projectors. Ο ιδανικός Διαδραστικός πίνακας με συνδυασμό Προτζέκτορ και Ασπροπίνακα.

Διαδραστικός Πίνακας διαδραστικός projector eb575wi και λογισμικό lma


EPSON Logo
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB585wi

 
Ο κορυφαίος διαδραστικός Projector της EPSON που σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
 
Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!
 
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ! 
Εξασφαλίστε Εγκατάσταση-Εκπαίδευση-Τεχνική υποστήριξη!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδραστικός Πίνακας σχολικής αίθουσας IQ Board πολλών χρηστών 4-10 σημεία


EPSON Logo
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB696UI

 
Διαδραστικός Projector με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας, διαδραστικότητα με αφή. Σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
 
Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!
 
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ! 
Εξασφαλίστε Εγκατάσταση-Εκπαίδευση-Τεχνική υποστήριξη!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδραστικός Πίνακας διαδραστικός projector eb575wi και λογισμικό lma


EPSON Logo
EPSON INTERACTIVE PROJECTOR – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡ - ΑΦΗΣ - EB685wi

 
Ο αντικαταστάτης του κορυφαίου διαδραστικού Projector της EPSON που σας εξασφαλίζει διάδραση με το δάκτυλό σας χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρονική γραφίδα – stylus. Τοποθετείστε τον 20-30 εκατοστά πάνω από τον ασπροπίνακά σας (κατά προτίμηση πορσελάνης ΜΑΤ) και αποκτήστε ένα έτοιμο διαδραστικό πίνακα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. 
 
Συνδυάστε την ποιότητα, την φωτεινότητα, την ταχύτητα και το εκπληκτικό και παντοδύναμο λογισμικό LMAtool!
 
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ! 
Εξασφαλίστε Εγκατάσταση-Εκπαίδευση-Τεχνική υποστήριξη!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Ένας διαδραστικός προβολέας (interactive projector) ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του διαδραστικού πίνακα. Ως αποτέλεσμα αγοράζοντας μόνο ένα προϊόν έχετε και δυνατότητα προβολής αλλά και δυνατότητα διαδραστικού πίνακα. Οι διαδραστικοί προβολείς περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για την τάξη σας.
 
Οι διαδραστικοί προβολείς που έχουμε επιλέξει είναι δοκιμασμένοι στην αγορά.
 
ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΕΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ
Για την προβολή απαιτείται μια κατάλληλη λευκή και αντι-αντανακλαστική επιφάνεια, ειδικά αν χρησιμοποιείται διαδραστικός προβολέας. Το ρόλο αυτό μπορεί να παίξει η λευκή επιφάνεια ενός ασπροπίνακα μαρκαδόρου, που όμως δεν πρέπει να γυαλίζει. Μια ΜΑΤ αντιανακλαστική επιφάνεια είναι απαραίτητη για να μην κουράζει τους θεατές (περισσότερα...).

 

 
Διαδραστικοί Προτζέκτορες EPSON

 

EB 696 UI EB 685 WI EB 695 WI
EB 696 UI Projector EB 685 WI Projector EB 695 WI Projector
Ο νέος βιντεοπροβολέας (video projector) εξαιρετικά μικρής εμβέλειας της Epson προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας την αφή με τη δυνατότητα χρήσης
Αυτός ο προβολέας της EPSON προσφέρει κορυφαίο επίπεδο διαδραστικότητας αφού παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διπλούς μαρκαδόρους.
Αυτός ο βιντεοπροβολέας της EPSON προσφέρει το υψηλό επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας την αφή με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων χαρίζοντάς σας καθαρές εικόνες

Φύλλο Δεδομένων
EB 696 UI

Φύλλο Δεδομένων
EB 685 WI

Φύλλο Δεδομένων
EB 695 WI

Λογότυπο EPSON Λογότυπο EPSON Λογότυπο EPSON
Tεχνολογία Προβολής: 3LCD Tεχνολογία Προβολής: 3LCD Tεχνολογία Προβολής: 3LCD
Φυσική Ανάλυση: 1280 x 800 Φυσική Ανάλυση: 1280 x 800 Φυσική Ανάλυση: 1280 x 800
Φωτεινότητα: 3800 Ansi Lumens Φωτεινότητα: 3500 Ansi Lumens Φωτεινότητα: 3500 Ansi Lumens
Αντίθεση: 16000:1 Αντίθεση: 14000:1 Αντίθεση: 14000:1

 

ΖΗΤHΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ,  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ (BEST VALUE FOR MONEY). 
Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ KAI ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Smart Ray Slim

Μεταφερόμενος Διαδραστικός Πίνακας
 
SmartRay Slim
 
Εάν σας ενδιαφέρει μια οικονομική πρόταση σε μεταφερόμενο διαδραστικό πίνακα σας προτείνουμε το SmartRay Slim.
 
Με το SmartRay Slim μετατρέπετε τον συμβατικό ασπροπίνακά σας ή ακόμα και τον τοίχο σας, με την βοήθεια του ψηφιακού projector που ήδη έχετε και ενός υπολογιστή, σε διαδραστικό ψηφιακό ασπροπίνακα.
 
Αυτό το καταφέρνετε, τοποθετώντας τον δέκτη SmartRay Slim σε όποια επίπεδη επιφάνεια θέλετε. Το σύστημα ζυγίζει περίπου 200 γραμμάρια και μπορεί να τοποθετηθεί σε λίγα λεπτά. Η σύνδεσή του με τον υπολογιστή σας (σταθερό ή laptop) μπορεί γίνεται με USB.
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Smart Ray Slim
 
 • Μέγεθος (χωρίς υποστήριξη): 327*43*11mm
 • Βάρος (χωρίς υποστήριξη): 200g
 • Τύπος Σύνδεσης: Καλώδιο USB
 • Τροφοδοσία: Η κεντρική μονάδα λαμβάνει ρεύμα από το USB. Το ηλεκτρονικό στυλό λειτουργεί με μπαταρίες.
 • Αναλογία Οθόνης: Υποστηρίζει όλες τις αναλογίες οθονών
   
Ελάχιστες Απαιτήσεις:
 
 • Επεξεργαστής: Pentium III ή καλύτερο
 • Θύρες USB: Τουλάχιστον 1 θύρα USB
 • Λειτουργικό: Windows 10, 8/8.1, 7, XP, 2000, LINUX
 • Μνήμη RAM: 256 mb
 • Σκληρός Δίσκος: Τουλάχιστον 500 mb ελεύθερα
   
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:
 
 • (1) Συσκευσή SmartRay Slim
 • (1) Ηλεκτρονικό στυλό
 • (1) Καλώδιο USB
 • (1) CD με Drivers και Εγχειρίδιο
 • (1) Ηλεκτρονικό στυλό
 • (1) Άδεια LMA Tool Slim
   
Σημειώσεις:
ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ:
Για την Δημιουργία ενός Διαδραστικού Πίνακα:
 
 • Απαραίτητα πρέπει συνοδεύεται με projector.
 • Απαραίτητη είναι η σύνδεση με υπολογιστή
 • Απαιτείται ύπαρξη ασπροπίνακα με επιφάνεια μειωμένων αντανακλάσεων.
Συνιστάται η χρήση Κοντινής προβολής projector
 
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
 
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.
ZΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ LMABOARD, SmartRay Basic, eBeam, LMA Interactor και Interactive Projectors.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Διαδραστικός Πίνακας LMAboard, diadrastikos pinakas LMAboard, Διαδραστικοί Πίνακες LMAboard,diadrastikoi pinakes LMAboard,διαδραστικος πινακας LMAboard,διαδραστικοι πινακες LMAboard
Διαδραστικός Πίνακας Classboard,diadrastikos pinakas Classboard,Διαδραστικοί Πίνακες Classboard,diadrastikoi pinakes classboard,διαδραστικος πινακας classboard,διαδραστικοι πινακες  classboard
Διαδραστικός Πίνακας Teamboard,diadrastikos pinakas teamboard,Διαδραστικοί Πίνακες teamboard,diadrastikoi pinakes teamboard,διαδραστικος πινακας teamboard,διαδραστικοι πινακες teamboard
Διαδραστικός Προτζεκτορ Viewsonic,diadrastikos Προτζεκτορ Viewsonic, Διαδραστικοί Προτζεκτορας Viewsonic, diadrastikoi Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικος Προτζεκτορ Viewsonic,διαδραστικοι Προτζεκτορ Viewsonic
Διαδραστικός Πίνακας ebeam,diadrastikos pinakas ebeam,Διαδραστικοί Πίνακες ebeam, diadrastikoi pinakes ebeam,διαδραστικος πινακας ebeam,διαδραστικοι πινακες  ebeam
Διαδραστικός Πίνακας lmainteractor,diadrastikos pinakas lma interactor, Διαδραστικοί Πίνακες lma interactor,diadrastikoi pinakes lma interactor,διαδραστικος πινακας lma interactor,διαδραστικοι πινακες  lma interactor
Διαδραστικός projector Epson,diadrastikos projector Epson, Διαδραστικοί projector Epson,diadrastikoi projector Epson,διαδραστικος projector Epson,διαδραστικοι projector Epson diadrastikos pinakas Epson
Διαδραστικός Προτζεκτορ Epson,diadrastikos Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζεκτορας Epson,diadrastikoi Προτζεκτορ Epson,διαδραστικος Προτζεκτορ Epson,διαδραστικοι Προτζεκτορ Epson
Ασπροπίνακας-λευκος-πίνακας-μαρκαδορου-aspropinakaw-leykospinakas-marker-dryerase–whiteboard-aspropinakes- σχολικοι πίνακες αιθουσας
Διαδραστικός projector ΛΕντ,diadrastikos projector LED, Διαδραστικοί projector LED,diadrastikoi projector LED,διαδραστικος projector LED,διαδραστικοι projector LENT, mini projector, pocket projector, μινι μεταφερόμενος προτζεκτορας λεντ τσέπης με αυτονομια μπαταρια
Διαδραστικός Πίνακας IQboard,diadrastikos pinakas IQboard,Διαδραστικοί Πίνακες IQboard,diadrastikoi pinakes IQboard,διαδραστικος πινακας IQboard,διαδραστικοι πινακες IQboard
Διαδραστικός Πίνακας SmartRAy,diadrastikos pinakas lma Smartray Διαδραστικοί Πίνακες lma Smartray basic slim,diadrastikoi pinakes smartray,διαδραστικος πινακας lma Smartray,διαδραστικοι πινακες  lma smartray
Projector Epson Προτζεκτορ Epson, Προτζεκτορας Epson,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Epson, Προβολικό Epson, προτζέκτορ Epson, βιντεοπροτζεκτορ Epson data projector Epsontfont
Projector Viewsonic Προτζεκτορ Viewsonic, Προτζεκτορας Viewsonic,Διαδραστικοί Προτζέκτορες Viewsonic, Προβολικό Viewsonic, προτζέκτορ Viewsonic, βιντεοπροτζεκτορ Viewsonic data projector Viewsonic
Projector BenQ Προτζεκτορ BenQ, Προτζεκτορας BenQ,Διαδραστικοί Προτζέκτορες BenQ, Προβολικό BenQ, προτζέκτορ BenQ, βιντεοπροτζεκτορ BenQ data projector BenQ

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Έδρα: Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 001998901000
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Βρείτε Μας Στο Facebook!

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS