Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

Ανακοινώσεις - Conceptum

Συμμετοχή της CONCEPTUM στην Έκθεση School and Office 2017 – Παιανία, Αττική

Περίπτερο Β30

Η CONCEPTUM βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εκπαιδευτικών εξελίξεων. Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετάσχει στην εμπορική έκθεση School and Office 2017 στο Περίπτερο Β30. Η παρουσία της στην έκθεση, έχει ως κύριο στόχο την επίδειξη του εκπαιδευτικού εξοπλισμού που διαθέτει στην αγορά, καθώς και τη δικτύωση με άλλους επαγγελματίες του κλάδου. Η έκθεση αυτή διοργανώνεται με σκοπό την ενημέρωση, την προώθηση και τον εμπλουτισμό της αγοράς χαρτοσχολικών ειδών & γραφικής ύλης, παιχνιδιών, εκδόσεων, ειδών εξοπλισμού γραφείου και αξεσουάρ.
Η είσοδος στην έκθεση αυτή επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε εμπόρους με την επίδειξη ειδικής πρόσκλησης, την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πρόσβασης.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο School and Office 2017 – 1 έως 3 Απριλίου – Παιανία, Αττική. Περίπτερο Β30.

Συμμετοχή της CONCEPTUM στην έκθεση CEBIT 2017– Hannover, Germany

 

HALL 12 - Τηλεπικοινωνίες & Δίκτυα - STAND A19

Η CONCEPTUM βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. 
Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση CEBIT 2017 στο Hall 12, Stand A19.
Η παρουσία της εταιρείας στην έκθεση, έχει ως κύριο στόχο την προβολή των καινοτόμων προϊόντων της στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, καθώς και την παρουσίαση των υπόλοιπων τεχνολογικών λύσεων που διαθέτει για την Ευρωπαϊκή αγορά, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε τεχνογνωσία.

Στόχος της CONCEPTUM είναι να αυξήσει την παρουσία της στις εξελισσόμενες ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές με καινοτόμες και πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, δικτύων και consumer electronics. 

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στη CEBIT 2017 – 20 έως 24 Μαρτίου 2017 – Αννόβερο, Γερμανία. 
Hall 12, Stand A19 : Communications & Networks 

Έκθεση CEBIT 2017– Hannover, Germany

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας στείλουμε Δωρεάν πρόσκληση εισόδου στην έκθεση.
 

Ξενοδοχειακή Υποστήριξη

Προτείνοντας μια σειρά από σύγχρονες λύσεις και αξιόπιστα συστήματα στον τομέα των Multimedia και του e-learning, η εταιρία CONCEPTUM, η οποία συμπληρώνει δύο δεκαετίες συνεχούς λειτουργίας, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην ξενοδοχειακή αγορά.

Η Conceptum Α.Ε. με την εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών της, ολοκλήρωσε επιτυχώς την υλοποίηση του νέου Δικτυακού Τόπου (ιστοσελίδα) του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. 
Η υλοποίηση στηρίχτηκε στην εξειδικευμένη πλατφόρμα CONCEPTUM CMS, βασισμένη στο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla.  
Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο: www.evaggelismos-hosp.gr
 

Ευαγγελισμός Website

 

Η Conceptum είναι χορηγός επικοινωνίας του event guitarfor 70s' live.

Ανακοινώση

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS