Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-W28 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 3.000 lumens - Conceptum
 
Προβολικό EPSON EB-W28
 
 
 
 
Ο EB-W28 είναι ένας φορητός προτζέκτορ (projector) 3LCD για επιχειρηματική χρήση με πρωτοποριακή λειτουργία κωδικού QR. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Epson iProjection και σαρώστε τον προβαλλόμενο κωδικό QR για να συνδεθείτε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Σχεδιασμένος για εύκολη και άμεση συνεργασία, προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και λειτουργίες με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων.
 
 
 
 
                                                 Φυλλάδιο Προϊόντος
 

Ο EB-W28 είναι ένας φορητός βιντεοπροβολέας 3LCD για επιχειρηματική χρήση με πρωτοποριακή λειτουργία κωδικού QR. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Epson iProjection και σαρώστε τον προβαλλόμενο κωδικό QR για να συνδεθείτε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Σχεδιασμένος για εύκολη και άμεση συνεργασία, προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και λειτουργίες με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Μοιραστείτε εύκολα
 
Ποτέ πριν δεν ήταν πιο εύκολο να μεταφέρετε το περιεχόμενο μιας έξυπνης συσκευής και να το μοιράζεστε με μεγαλύτερο κοινό. Η λειτουργία κωδικού QR iProjection επιτρέπει σε κάθε smartphone ή tablet να συνδέεται άμεσα και να προβάλλει περιεχόμενο σαρώνοντας τον προβαλλόμενο στον EB-W28 κωδικό QR με τη δωρεάν εφαρμογή iProjection.
 
Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας
 
Με ανάλυση WXGA, λόγο αντίθεσης 10.000:1 και φωτεινότητα 3.000 lumen, η τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες και εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας για φωτεινά και ζωντανά χρώματα, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σύγκριση με προϊόντα κορυφαίων ανταγωνιστών.
 
Φορητός σχεδιασμός
 
Ο EB-W28 μπορεί να μεταφέρεται εύκολα από αίθουσα σε αίθουσα ή να τοποθετηθεί σε χώρους συνεδριάσεων.
 
Ευέλικτη τοποθέτηση
 
Το οπτικό ζουμ 1,2x σε συνδυασμό με την οριζόντια και την κατακόρυφη διόρθωση keystone διευκολύνουν την προσαρμογή της εικόνας στις συνθήκες του περιβάλλοντος όπου πρόκειται να προβληθεί.
 
Λειτουργίες με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων
 
Η εύκολη σύγκριση δεδομένων σε συνεδριάσεις επιτυγχάνεται χάρη στη χρήση της λειτουργίας διαιρούμενης οθόνης. Το λογισμικό Multi-PC Projection επιτρέπει στον επόπτη να διατηρεί τον έλεγχο του βιντεοπροβολέα και να μοιράζεται το περιεχόμενό του με έως 50 χρήστες, ενώ η λειτουργία Epson Network Projection επιτρέπει την κοινή χρήση των προσαρμοσμένων ρυθμίσεων σε όλο το στόλο των βιντεοπροβολέων.
 
Εύκολη εγκατάσταση σε αίθουσες συναντήσεων
 
Η λειτουργία αντιγραφής ρυθμίσεων του μενού OSD (On Screen Display) και η δυνατότητα ενημέρωσης του υλικολογισμικού μέσω USB καθιστούν εύκολη την εγκατάσταση και τη διατήρηση πολλών βιντεοπροβολέων σε διάφορες αίθουσες συναντήσεων.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W28 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W28
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Εύκολη σύνδεση έξυπνων συσκευών: Απλά σαρώστε τον προβαλλόμενο κωδικό QR και συνδεθείτε
  • Υψηλή ανάλυση: Ανάλυση WXGA για λεπτομερείς εικόνες
  • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας: Η τεχνολογία 3LCD της Epson διασφαλίζει την ευκρίνεια των εικόνων
  • Υψηλή φωτεινότητα: 3.000 lumen και υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας
  • Σχεδιασμένος για επιχειρήσεις: Λειτουργία διαιρούμενης οθόνης και λογισμικό Multi PC Projection

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS