Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-W22 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - WXGA - 3.000 lumens - Conceptum
Προβολικό EPSON EB-W22
 
 
 
Αυτός ο προσιτός προτζέκτορ (projector) LCD αποδίδει τα χρώματα τρεις φορές πιο φωτεινά συγκριτικά με τους τυπικούς προτζέκτορ (projector) DLP 1 τσιπ. Σε συνδυασμό με την ανάλυση WXGA, το οπτικό ζουμ 1,2x και τα 3.000 lumen, οι χρήστες των μικρών επιχειρήσεων και αιθουσών διδασκαλίας μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι προβολές τους θα είναι ευκρινείς και καθαρές όποια κι αν είναι τα επίπεδα φωτισμού.
 
 
 
                                                      Φυλλάδιο Προϊόντος
 

Αυτός ο προσιτός προβολέας LCD αποδίδει τα χρώματα τρεις φορές πιο φωτεινά συγκριτικά με τους τυπικούς προβολείς DLP 1 τσιπ. Σε συνδυασμό με την ανάλυση WXGA, το οπτικό ζουμ 1,2x και τα 3.000 lumen, οι χρήστες των μικρών επιχειρήσεων και αιθουσών διδασκαλίας μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι προβολές τους θα είναι ευκρινείς και καθαρές όποια κι αν είναι τα επίπεδα φωτισμού.

Φωτεινές και ζωντανές εικόνες υψηλής ποιότητας
 
Αυτός ο προβολέας LCD προβάλλει φωτεινές εικόνες με ζωντανά χρώματα για ευκρινή και καθαρή εικόνα. Είναι ιδανικός για παρουσιάσεις και κινούμενες εικόνες που ενισχύονται από τον λόγο αντίθεσης 10.000:1. Με είσοδο HDMI, το περιεχόμενο εικόνας και ήχου προβάλλεται εύκολα με την ίδια υψηλή ποιότητα που θα προσδοκούσατε από τον νούμερο ένα κατασκευαστή προβολέων στον κόσμο.
 
Προβολέας με δυνατότητα διασύνδεσης Ethernet
 
Η δυνατότητα διασύνδεσης Ethernet σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τον προβολέα και να προβάλλετε περιεχόμενο σε όλο το εύρος του δικτύου LAN.
 
Περισσότερος έλεγχος και καλύτερες δυνατότητες συνεργασίας
 
Με τη λειτουργία επόπτη, μπορείτε εύκολα να επιτρέπετε σε άλλους να συνδέονται και να μοιράζονται το περιεχόμενό τους μέσω του δικού σας LAN. Εσείς διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο και μπορείτε να επιλέγετε πότε θα προβάλετε το περιεχόμενο: ιδανικός για σκοπούς αλληλεπίδρασης σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα που απαιτούν συνεργασία.
 
Ευκολία χρήσης
 
Χάρη στο χειροκίνητο ρυθμιστικό keystone - μοναδικό χαρακτηριστικό της Epson - και την αυτόματη κατακόρυφη διόρθωση keystone, μπορείτε να ρυθμίσετε τον προβολέα εύκολα και γρήγορα. Ανεξάρτητα από τη γωνία στην οποία έχει τοποθετηθεί ο προβολέας, οι χρήστες μπορούν να ευθυγραμμίζουν εύκολα την εικόνα για σωστή και ίσια προβολή. Με την τεχνολογία Colour Universal Design ο χειρισμός του προβολέα είναι ευκολότερος χάρη στα νέα χρώματα της οθόνης LED και τα εικονίδια του μενού στον πίνακα ελέγχου του.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W22 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-W22
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Τέλεια εικόνα: Τεχνολογία 3LCD
  • Εξαιρετικά καθαρή προβολή: 3.000 lumen απόδοσης λευκού φωτισμού και 3.000 lumen απόδοσης έγχρωμου φωτισμού
  • Ευκρινείς λεπτομέρειες: Λόγος αντίθεσης 10000:1
  • Εύκολη εγκατάσταση: Αυτόματη κατακόρυφη διόρθωση keystone
  • Φιλικός προς το περιβάλλον: Καρτέλα οικονομικών ρυθμίσεων και λειτουργία μείωσης φωτισμού της λάμπας

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS