Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-98 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - XGA - 3.000 lumens - Conceptum
Προβολικό EPSON EB-98
 
 
 
Με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.000 lumen, οπτικό ζουμ 1,2x και ανάλυση XGA, αυτός ο προτζέκτορ (projector) LCD ζωντανεύει εύκολα τις παρουσιάσεις της αίθουσας διδασκαλίας. Πλέον, δεν θα χρειάζεται να κάθεστε σε σκοτεινές αίθουσες διδασκαλίας για να μπορείτε να βλέπετε τις σημαντικές πληροφορίες να προβάλλονται σε φωτεινά, ζωντανά χρώματα.
 
 
 
                                                      Φυλλάδιο Προϊόντος
 

Με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.000 lumen, οπτικό ζουμ 1,2x και ανάλυση XGA, αυτός ο προβολέας LCD ζωντανεύει εύκολα τις παρουσιάσεις της αίθουσας διδασκαλίας. Πλέον, δεν θα χρειάζεται να κάθεστε σε σκοτεινές αίθουσες διδασκαλίας για να μπορείτε να βλέπετε τις σημαντικές πληροφορίες να προβάλλονται σε φωτεινά, ζωντανά χρώματα.

Φωτεινές και ζωντανές εικόνες υψηλής ποιότητας
 
Αυτός ο προβολέας LCD προβάλλει φωτεινές εικόνες με ζωντανά χρώματα για ευκρινή και καθαρή εικόνα. Είναι ιδανικός για παρουσιάσεις και κινούμενες εικόνες που ενισχύονται από τον λόγο αντίθεσης 10.000:1. Με είσοδο HDMI, το περιεχόμενο εικόνας και ήχου προβάλλεται εύκολα με την ίδια υψηλή ποιότητα που θα προσδοκούσατε από τον νούμερο ένα κατασκευαστή προβολέων στον κόσμο.
 
Προβολέας με δυνατότητες ασύρματης και Ethernet διασύνδεσης
 
Η δυνατότητα διασύνδεσης Ethernet σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον προβολέα και να προβάλλετε το περιεχόμενο σε όλο το εύρος του δικτύου LAN, ενώ η προαιρετική ασύρματη σύνδεση σάς επιτρέπει να προβάλλετε περιεχόμενο από μεγάλη γκάμα συσκευών χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε στον προβολέα μέσω καλωδίων.
 
Περισσότερος έλεγχος και καλύτερες δυνατότητες συνεργασίας
 
Με τη λειτουργία επόπτη, μπορείτε εύκολα να επιτρέπετε σε άλλους να συνδέονται και να μοιράζονται το περιεχόμενό τους από ασύρματες συσκευές ή μέσω του δικού σας LAN. Εσείς διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο και μπορείτε να επιλέγετε πότε θα προβάλετε το περιεχόμενο: ιδανικός για σκοπούς αλληλεπίδρασης σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα που απαιτούν συνεργασία.
 
Ευκολία χρήσης
 
Χάρη στο χειροκίνητο ρυθμιστικό keystone - μοναδικό χαρακτηριστικό της Epson - και την αυτόματη κατακόρυφη διόρθωση keystone, μπορείτε να ρυθμίσετε τον προβολέα εύκολα και γρήγορα. Ανεξάρτητα από τη γωνία στην οποία έχει τοποθετηθεί ο προβολέας, οι χρήστες μπορούν να ευθυγραμμίζουν εύκολα την εικόνα για σωστή και ίσια προβολή. Με την τεχνολογία Colour Universal Design ο χειρισμός του προβολέα είναι ευκολότερος χάρη στα νέα χρώματα της οθόνης LED και τα εικονίδια του μενού στον πίνακα ελέγχου του.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-98 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-98
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Ευκρινείς λεπτομέρειες: Τεχνολογία 3LCD και λόγος αντίθεσης 10000:1
  • Εξαιρετικά καθαρή προβολή: 3.000 lumen απόδοσης λευκού φωτισμού και 3.000 lumen απόδοσης έγχρωμου φωτισμού
  • Φιλικός προς το περιβάλλον: Καρτέλα οικονομικών ρυθμίσεων και λειτουργία μείωσης φωτισμού της λάμπας
  • Εύκολη εγκατάσταση: Αυτόματη κατακόρυφη διόρθωση keystone
  • Μοιραστείτε περιεχόμενο με ευκολία: RJ45 και προαιρετική ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS