Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-1751 - Προτζέκτορ - Projector - 3LCD - XGA - 2.600 lumens - Conceptum
Προβολικό EPSON EB-1751
 
 
Η Epson, αποφασισμένη να διευκολύνει τη διαχείριση των φορητών επαγγελματικών παρουσιάσεων, δημιούργησε τον EB-1751. Χάρη στην εύκολη μεταφορά που προσφέρει ο ελαφρύς του σχεδιασμός καθώς και τα εξαιρετικά έξυπνα χαρακτηριστικά, αυτός ο προτζέκτορ (projector) αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για τις επαγγελματικές φορητές σας παρουσιάσεις.
 
 
                                                     Φυλλάδιο Προϊόντος
 

Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε απλώς μετακινήστε από τη μία αίθουσα συσκέψεων στην άλλη, αυτός ο υπερφορητός προβολέας αποτελεί την ιδανική επιλογή για αποτελεσματικές παρουσιάσεις εν κινήσει, χωρίς άγχος.

Ο ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός του Epson EB-1751, σε συνδυασμό με τη θήκη του, διευκολύνουν τη μεταφορά του. Η εγκατάσταση και η απενεργοποίηση πραγματοποιούνται εύκολα με τις λειτουργίες γρήγορης εκκίνησης και άμεσης απενεργοποίησης, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένετε τον προβολέα να προθερμανθεί ή να αποθερμανθεί.
 
Διασφαλίστε ευθυγραμμισμένες εικόνες κάθε φορά, ανεξάρτητα από τη γωνία προβολής, με την αυτόματη κατακόρυφη και χειροκίνητη οριζόντια διόρθωση keystone της Epson, η οποία βοηθά στην ευθυγράμμιση των εικόνων κατά την εγκατάσταση.
 
Χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης χωρίς τη χρήση υπολογιστή, μπορείτε να παρουσιάζετε διαφάνειες απευθείας από το USB stick, βοηθώντας στη μείωση του εξοπλισμού που χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας. Αυτός ο προβολέας είναι εμπλουτισμένος με την τεχνολογία 3LCD της Epson για να παρέχει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας. Η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού των 2.600 lumens, σας επιτρέπει να παρουσιάζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να σβήνετε τα φώτα.
 
Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1751 Προτζέκτορ (Projector) Epson EB-1751
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • Πολύ φωτεινή έξοδος: Απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 2.600 lumens
  • Υπερφορητός: Ελαφρύς σχεδιασμός
  • Ευθυγραμμισμένες εικόνες: Διόρθωση keystone
  • Χωρίς Η/Υ / Παρ. διαφαν: Ανάγνωση αρχείων PDF απευθείας από USB stick
  • Ποιότητα εικόνας: Τεχνολογία 3LCD για ζωντανά χρώματα

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS