Αν στο σχολείο σας ψάχνετε να αγοράσετε προτζεκτορα ή να ζητήσετε προσφορά για διαδραστικό πίνακα με πλαίσιο αλουμινιουίσως να googlarete στο skroutz ή το bestprice για να πετύχετε την καλύτερη τιμή . Και δεν αποκλείεται ψάχνοντας με λέξεις κλειδιά όπως προτζεκτορ ή projector για ταινίες να σας προτείνει το Πλαίσιο για διαδραστικό πίνακα , ή το Public για διαδραστικό projector ή το mediamarkt για projector home cinema . Ακόμα ίσως δείτε το Plaisio για οθόνη-πανί προβολής ή ασπροπίνακα και πιθανά τον Κωτσόβολο kotsovolo s με λίγο χαμηλότερη τιμή για τον projector που ψάχνετε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε είναι ένα καλό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Όμως αναρωτηθείτε αν θα βρείτε σε μια αλυσίδα καταστημάτων την εξειδίκευση , την τεχνική υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει για τους διαδραστικούς πίνακες , τους διαδραστικούς προτζέκτορες ή τους ασπροπίνακες και το πανί προβολής. Ρωτήστε αν συνεργάζεται με τ ην Conceptum με τα 22 χρόνια εμπειρίας εγκαταστάσεων και εξειδίκευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία ! Η Conceptum είναι εγγύηση ότι θα σας λύσει όλες τις απορίες για το πως χρησιμοποιείται ένας διαδραστικός πίνακας, θα σας εκπαιδεύσει, θα καλιμπράρει και θα ρυθμίσει τα λογισμικά του διαδραστικού σας προτζέκτορα. Ειδικά μάλιστα αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα προβολής όπως με προβολικό EPSON ή VIEWSONIC και για εκπαιδευτικό ψηφιακό διαδραστικό λογισμικό και περιεχόμενο LMAtool . Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από ένα συνεργάτη της CONCEPTUM και απαιτείστε την ποιότητα που αξίζει στους μαθητές σας, το σχολείο σας και τους συνεργάτες σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας δεν θα απογοητευτείτε και δεν θα ρισκάρετε διότι σας αξίζει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ- Expert !

EPSON - EB-1430WI - Διαδραστικός Προτζέκτορ - Interactive Projector - 3LCD - WXGA - 3.300 lumens - Conceptum

Epson Projector - EB-1430Wi - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΙΚΟ

 

 

 

Φέρτε τη διαδραστικότητα σε κάθε αίθουσα συνελεύσεων με το νέο προτζέκτορ (projector) εξαιρετικά κοντινής προβολής της Epson, ο οποίος διαθέτει δυνατότητες αφής και διπλών μαρκαδόρων, υψηλή φωτεινότητα στα 3.300 lumens και ανάλυση WXGA που ταιριάζει στην ανάλυση και το λόγο διαστάσεων των περισσότερων οθονών λάπτοπ. Ο εξαιρετικά κοντινής προβολής σχεδιασμός του EB-1430Wi σας επιτρέπει να παρουσιάσετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση με ελαχιστοποιημένες σκιάσεις και γυαλάδα.

 

 

 

 

                                                Φυλλάδιο Προϊόντος

 

Αυτός ο διαδραστικός προβολέας εξαιρετικά μικρής εμβέλειας επιχειρηματικής χρήσης αποτελεί ιδανικό εργαλείο που θα ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε αίθουσα συναντήσεων.

Χαρίστε διαδραστικότητα σε κάθε αίθουσα συναντήσεων με αυτόν τον προβολέα εξαιρετικά μικρής εμβέλειας της Epson, ο οποίος διαθέτει λειτουργία αγγίγματος με το δάκτυλο και δύο μαρκαδόρους, υψηλό επίπεδο φωτεινότητας 3.300 lumen και ανάλυση WXGA που αντιστοιχεί στην ανάλυση και το λόγο διαστάσεων που έχουν οι οθόνες των περισσότερων φορητών υπολογιστών. Η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB- 1430Wi σάς επιτρέπει να προβάλλετε εικόνες από ιδιαίτερα μικρή απόσταση με ελάχιστες σκιές και οι αντανακλάσεις.
 
Ποιοτική εικόνα
 
Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τα κορυφαία προϊόντα του ανταγωνισμού. Χάρη στις εισόδους HDMI, οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν ακριβείς και καθαρές προβαλλόμενες εικόνες. Με μέγεθος οθόνης μέχρι 100 ίντσες, μπορούν να προβάλλονται βιντεοσυνδιασκέψεις πολλαπλών προελεύσεων και μια παρουσίαση σε διαιρούμενη οθόνη χωρίς να θυσιάζεται το μέγεθος της εικόνας.
 
Άγγιγμα δακτύλων και δύο μαρκαδόροι
 
Προσθέστε σχόλια απευθείας στην οθόνη με τα δάκτυλά σας. Οι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι εύκολοι στη χρήση. Με τη νέα λειτουργία δύο μαρκαδόρων, δύο συνεργάτες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές ιδιότητες των μαρκαδόρων.
 
Περισσότερος έλεγχος και καλύτερες δυνατότητες συνεργασίας
 
Αυτό το διαδραστικό σύστημα για αίθουσες συναντήσεων συνδυάζει τις λειτουργίες των προβολέων εξαιρετικά μικρής εμβέλειας, των διαδραστικών λευκών πινάκων και των χαρτοπινάκων σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν πολλαπλών εφαρμογών. Η νέα λειτουργία κοινής χρήσης λευκοπίνακα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες μιας συνάντησης να προβάλλουν και να σημειώνουν σε περιεχόμενο του λευκοπίνακα από μια σειρά έξυπνων συσκευών, χωρίς να απαιτείται κάποια ειδική εφαρμογή.
 
Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1430Wi Διαδραστικός Προτζέκτορ (Interactive Projector) Epson EB-1430Wi
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Ποιοτική εικόνα: Η 3LCD τεχνολογία της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας
  • Δυνατότητα αφής και διπλών μαρκαδόρων: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να σημειώσετε απευθείας πάνω στην οθόνη
  • Σχεδιασμένο για επιχειρήσεις: Μοιραστείτε υλικό από ένα εύρος συσκευών ταυτόχρονα
  • Διπλή οθόνη: Προβάλετε παρουσιάσεις και βιντεο-συνελεύσεις ταυτόχρονα

 

 

 

Χάρτης – Πρόσβαση

 

Επικοινωνία

Conceptum Α.Ε.
Χάμιλτον 3, 104 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 88 38 858
Fax: 210 88 38 691
Fax-Mail: 211 800 35 25
info@conceptum.gr

Sitemap

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PROJECTS