Σας παρουσιάζουμε το EB-U04, τον νεώτερο τρόπο να απολαύσετε Full HD υλικό στο σπίτι ή το γραφείο. Με ένα εύρος ευκολόχρηστων δυνατοτήτων και στυλάτο και φορητό σχεδιασμό, αυτό το προβολικό θα είναι μία σπουδαία προσθήκη όπου και αν χρησιμοποιηθεί.

Είτε βλέπετε ταινίες, προβάλλετε οικογενειακές φωτογραφίες ή παραδίδετε σημαντικές παρουσιάσεις, το EB-U04 έχει την ευελιξία που σίγουρα θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 
  • Περιεχόμενο Full-HD: Δημιουργήστε μία αξέχαστη εμπειρία προβολής χάρη στην ανώτερη ανάλυση WUXGA. Απολαύστε λεπτομερή, ξεκάθαρη εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
  • Εξαιρετικά ζωντανά, φωτεινά χρώματα: Χάρη στην 3LCD τεχνολογία και την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού, το EB-U04 είναι τρεις φορές πιο φωτεινό από προβολικά τύπου 1-chip DLP.
  • Ξεχωρίστε και την παραμικρή λεπτομέρεια: Το περιεχόμενο θα έχει τις πιο μικρές λεπτομέρειες με ξεκάθαρα μαύρα και σκιάσεις χάρη στο λόγο αντίθεσης 15.000:1.
  • Μια πραγματική εμπειρία μεγάλης οθόνης: Δείτε ταινίες, σπορ και μοναδικά θεάματα με τον καλύτερο τρόπο. Δημιουργήστε μία θεαματική κινηματογραφική εκδήλωση για τους φίλους και την οικογένεια σας και απολαύστε εικόνες υψηλής ποιότητας σε μία γιγάντια οθόνη 300+ ιντσών.
  • Έως και 15 χρόνια διασκέδασης: Με διάρκεια ζωής λάμπας και φίλτρου έως και 10.000 ώρες σε λειτουργία economy, ακόμα και αν το προβολικό χρησιμοποιείται κάθε μέρα, θα πάρει 15 χρόνια πριν χρειαστεί αλλαγή.
  • Ευελιξία: Μεταφέρετε εύκολα το προβολικό με την ειδική θήκη μεταφοράς και προβάλετε υλικό υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας χάρη στις δύο εισόδους HDMI. Έχετε ακόμη την επιλογή ασύρματης σύνδεσης στο ίντερνετ για επιπλέον ευελιξία.
  • Εφαρμογή iProjection: Προβάλετε εικόνες, βίντεο και αρχεία κατευθείαν από τη smart συσκευή σας με την εφαρμογή iProjection.

 

Φυλλάδιο Προϊόντος