ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ
 
Εκπαιδευτικό Λογισμικό με τα «Conceptum IBTools» για διαδραστικούς πίνακες
 
Η Conceptum καινοτομεί και πάλι ετοιμάζοντας για δασκάλους και καθηγητές πακέτα μαθημάτων ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε Διαδραστικούς πίνακες.
 
Τα εκπαιδευτικά πακέτα λογισμικών που παράγει η Conceptum είναι πλούσια σε γραφικά και animations για να κάνουν το μάθημα ακόμα πιο ελκυστικό στα παιδιά. Το περιεχόμενό τους έχει αναπτυχθεί από ειδικούς επιστήμονες, ενώ ακλουθούν το αντίστοιχο για κάθε μάθημα επίσημο Αναλυτικό Πρόγραμμα του Π.Ι..
 
Τα μαθήματα συνοδεύονται από εύχρηστα εργαλεία για την διδασκαλία σε διαδραστικό πίνακα και από ερωτήσεις ή και ασκήσεις ανά ενότητα.
 
Μπορούμε να τροποποιήσουμε τα πακέτα σε λειτουργικότητα και περιεχόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου σας, ενώ μπορείτε να μας ζητήσετε να αναπτύξουμε εκπαιδευτικές ενότητες ειδικά για εσάς.
 
Τα πακέτα λογισμικού αυτά είναι συμβατά με όλους τους διαδραστικούς πίνακες, ενώ μπορούν και να συνδυαστούν με το σχετικό λογισμικό του πίνακα που χρησιμοποιείτε.

Κλίμα της ΕυρώπηςΣύγκριση πλανητώνΟ καιρός στην Ευρώπη
Το Ηλιακό μας ΣύστημαΕργαστήρι ΓεωμετρίαςΜαθηματικά
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αποδώσουμε συμπληρωματικά στα πακέτα του λογισμικού μας και άλλο περιεχόμενο που χρειάζεστε για το εκπαιδευτήριό σας.
 
Παρακολουθήστε τα παρακάτω video για να δείτε τα μαθήματά μας σε δράση:
 
Μαθηματικά A' Δημοτικού Αγγλικά Γεωγραφία Γυμνασίου