1. Η Γλώσσα μου - Παίζω και Μαθαίνω
2. ΒΙΟΛΟΓΙΑ- Η μελέτη των κυττάρων
3. Έρευνα στην Ελλάδα - Γεωγραφία της Ελλάδας
4. Ο Γαλαξίας των αριθμών
5. Φυσική Δημοτικού (Ε' Τάξη)
6. Τα ταξίδια του Νο
7. Τα ταξίδια του Νο - Η επιστροφή
8. Εμείς και ο Κόσμος
9. Ερευνώ τον Κόσμο
10. (ΤΡΙΠΛΟ) 3 Πλήρεις Τίτλοι - Γεωμετρικό Εργαστήρι-Παζλμανια-Μιλλένιουμ

 

 

 

Η Γλώσσα μου - Παίζω και Μαθαίνω
 
Μια δημιουργική εκπαιδευτική εφαρμογή που φέρνει σε επαφή τους μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου με τη Νεοελληνική Γλώσσα, ξεκινώντας από την αναλυτικοσυνθετική μέθοδο εκμάθησης πρώτης γραφής και ανάγνωσης και λαμβάνοντας υπόψη τα στάδια της γνωστικής και γλωσσικής εξέλιξης του παιδιού. Περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, καθώς και περισσότερες απο 500 δημιουργικές ασκήσεις, συνεχής ακουστική υποστήριξη και βοήθεια και ασκήσεις έκφρασης που βοηθούν στην καλλιέργεια της γραπτής και προφορικής γλωσσικής επικοινωνίας.
 
ISBN
960-7772-36-9
 
Έκδοση
2002
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
 
 

 

 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ - Η μελέτη των κυττάρων
 
 
Ένα πλήρες εικονικό εργαστήριο βιολογίας για να γνωρίσετε τις πιο διαδεδομένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην κυτταρική βιολογία, μοριακή βιολογία, μικροβιολογία. Το λογισμικό περιέχει:
 
  • τρισδιάστατα γραφικά και βίντεο
  • 250 σπάνιες φωτογραφίες ηλεκτρονικών, φωτονικών μικροσκοπίων και τρισδιάστατων γραφικώντον πλήρη χάρτη του ανθρώπινου γονιδιώματος
  • τρισδιάστατα μοντέλα μορίων και συσκευών
  • σύγχρονο πολύγλωσσο λεξικό βασικών όρων βιολογίας σε 4 γλώσσες
 
Ένα απαραίτητο βοήθημα για μαθητές, φοιτητές βιοϊατρικών σχολών και καθηγητές. Περιέχεται πολύγλωσσο λεξικό βασικών βιολογικών όρων στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά με περίπου 1500 λήμματα ανά γλώσσα.
 
 
 
ISBN
960-7772-40-7
 
Έκδοση
2004-Αρχές 2005
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
Δεν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

 

Ο Γαλαξίας των αριθμών
 
 
Μια έξυπνη ιστορία δυο μικρών παιδιών που ταξιδεύουν στο Γαλαξία των Αριθμών, προκειμένου να μαζέψουν τους αριθμούς που σκόρπισαν, με απρόοπτες και κωμικές καταστάσεις, πλούσια γραφικά και πρωτότυπη μουσική. Ο Κορνήλιος και η Λένα, δυο ανήσυχοι φίλοι μπλέκουν σε μια απίθανη περιπέτεια όταν πρέπει να ταξιδέψουν στο Γαλαξία των Αριθμών για να μαζέψουν τους αριθμούς που σκόρπισαν. Μια έξυπνη ιστορία με απρόοπτες κωμικές καταστάσεις, εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, πλούσια γραφικά και καταπληκτική μουσική. Ο εκπαιδευτικός σκοπός του CD-ROM είναι να εξασκηθούν τα παιδιά στις μετατροπές ρητών αριθμών (ακέραιων, κλασμάτων, δεκαδικών, μεικτών, συμμιγών) και στην επίλυση πράξεων και εξισώσεων. Καλύπτεται έτσι ένα μεγάλο μέρος της ύλης των Μαθηματικών της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου.
 
ISBN
960-7772-06-7
 
Έκδοση
1997
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
Δεν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

 

Έρευνα στην Ελλάδα - Γεωγραφία της Ελλάδας
(Ανανεωμένη έκδοση 2003)
 
 
Πού βρίσκονται τα κλοπιμαία των αρχαιοκάπηλων; Έχεις τις γνώσεις να τα βρεις; Μια απίθανη περιπέτεια στην οποία συμμετέχει το παιδί, προσπαθώντας να βρει τα αρχαία αντικείμενα που έκλεψε μια σπείρα αρχαιοκαπήλων, και να τα ξαναβάλει πίσω στη θέση τους στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Τα αρχαία αντικείμενα είναι κρυμμένα σε όλη την Ελλάδα και μόνο η καλή γνώση της Γεωγραφίας και η παρατηρητικότητα μπορούν να βοηθήσουν. Μια ιστορία δοσμένη με χιούμορ, αλλά και υπευθυνότητα, για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και τη μαθησιακή διαδικασία. Καταφέρνει έτσι να βοηθήσει το παιδί να εμπεδώσει τις σημαντικότερες γνώσεις που αφορούν τη γεωγραφία της Ελλάδας και της Κύπρου με στοιχεία όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ιστορικά, πολιτισμικά και οικονομικά. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με πληροφορίες για όλους τους Δήμους και τους Οργανισμούς της χώρας από το σχέδιο Καποδίστριας. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με μια συνοπτική εγκυκλοπαίδεια, με εκατοντάδες ερωτήσεις από όλη την Ελλάδα, με κείμενα για τον κάθε νομό και περιφέρεια της χώρας και με εικονογραφημένες περιγραφές των σημαντικότερων γεωγραφικών όρων.
 
 
 
ISBN
960-7772-07-5
 
Έκδοση
Ανανεωμένη έκδοση 2003
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 

 

 

Φυσική Δημοτικού (Ε' Τάξη)
 
 
Η φυσική δημοτικού είναι μια multimedia παρουσίαση της ύλης της Φυσικής σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της Φυσικής για το δημοτικό σχολείο. Καλύπτει τις ενότητες: ο κόσμος γύρω μας, οι δυνάμεις, ο ηλεκτρισμός, το φως και τα ρευστά. Σε 80 μαθήματα, ταξινομημένα σε 18 κεφάλαια, περιγράφονται αναλυτικά όλες οι έννοιες της Φυσικής με απλότητα και επιστημονική πληρότητα. Στην "αίθουσα πειραμάτων" εξελίσσονται 30 πειράματα φυσικής με αφήγηση και αναλυτική επεξήγηση κάθε πειράματος. Με μαθήματα ανακεφαλαίωσης και τεστ γνώσεων για κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά. 
Με 10 εκπαιδευτικά παιχνίδια φυσικής και σελίδες ενεργητικής αλληλεπίδρασης.
 
ISBN
960-7772-33-4
 
Έκδοση
2002
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
Δεν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.