1. Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας (1821-2003)
2. Η Ιστορία των Ελλήνων από την Παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα
3. Παγκόσμια Γεωγραφία
4. Κυκλοφοριακή Αγωγή
5. Έρευνα στην Ελλάδα - Γεωγραφία της Ελλάδας

 

 

Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας (1821-2003) 
(ανανεωμένη έκδοση 2003)
 
Aνανεωμένη και σε συσκευασία dvdpack!
 
 
5η ανανεωμένη έκδοση του ιστορικού multimedia έργου με πλούσια συλλογή ιστορικών ντοκουμέντων, με Βραβείο Euro-Comenious 1998, που απονέμεται κάθε χρόνο από δίκτυο ευρωπαϊκών κρατών, στους καλύτερους εκπαιδευτικούς τίτλους. Ο τίτλος εγκρίθηκε και διανέμεται στα σχολεία από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου. 
 
Οι μέρες δόξας αλλά και οι σκληρές μέρες της ιστορίας της Ελλάδας από το 1821 έως το 2003 παρουσιάζονται μέσα από πρωτότυπα κείμενα, κινηματογραφικές ταινίες, ηχητικά ντοκουμέντα και αφηγήσεις, φωτογραφίες, ιστορικά έγγραφα, πίνακες ζωγραφικής και χάρτες. Η αναζήτηση της πληροφορίας γίνεται δυναμικά στις ιστορικές πηγές, τα κείμενα και στο πολυμεσικό υλικό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης. Τέλος, το χρονολόγιο, με χιλιάδες καταγραφές, ενημερώνει το χρήστη για τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν «σαν σήμερα» στην ημερομηνία που επιθυμεί. Η ιστορία της Νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας από το 1821 έως το 2003, αποτελεί ένα σύγχρονο και απαραίτητο μαθησιακό εργαλείο για το μαθητή, το φοιτητή, τον 
ερευνητή και το δάσκαλο, και μια ενδιαφέρουσα πηγή ιστορικής εγκυκλοπαιδικής γνώσης για όλη την οικογένεια.
 
 
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax και ποσότητα. 
 
ISBN
960-7772-15-6
 
Έκδοση
5η ανανεωμένη έκδοση 2003
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
 
 
 
Η Ιστορία των Ελλήνων από την Παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα
 
 
Ιστορικό έργο multimedia με πλούσια συλλογή ιστορικών ντοκουμέντων. Μια παραγωγή που μας ταξιδεύει στο χρόνο, ξεκινώντας από την Παλαιολιθική και φτάνοντας στη σύγχρονη εποχή. Παρουσίαση των προσώπων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας της Ελλάδας, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, φωτογραφίες, αφηγήσεις, μουσική. Μέσα από πρωτότυπα γραφικά, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, κινούμενα σχέδια και φωτογραφίες η ιστορία των Ελλήνων γίνεται πιο εύκολα προσιτή και κατανοητή. Μάθετε τα πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας των Ελλήνων και παρακολουθείστε προσομοιώσεις σημαντικών μαχών. Ένα πολύτιμο βοήθημα για το μαθητή, το δάσκαλο, την οικογένεια.
 
ISBN
960-7772-12-1
 
Έκδοση
1999
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
Δεν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

 

Παγκόσμια Γεωγραφία
(Ανανεωμένη έκδοση 2002)
 
 
Μια multimedia interactive εφαρμογή που παρουσιάζει όλες τις χώρες τις πρωτεύουσες του κόσμου και τις κυριότερες πόλεις τους. Η «Παγκόσμια Γεωγραφία» είναι μια interactive εφαρμογή για το μαθητή, το νέο και όλη την οικογένεια. Περιέχει στατιστικά και οικονομικά στοιχεία, ιστορικές και πολιτισμικές πληροφορίες, για όλες τις χώρες, τις πρωτεύουσες τους, αλλά και τις κυριότερες πόλεις αυτών. Μάθετε με εύκολο και ευχάριστο τρόπο όλους τους μεγάλους ποταμούς, τα βουνά, τους ωκεανούς και τις θάλασσες της γης και συνδεθείτε απευθείας στο internet, για να ενημερωθείτε για οργανισμούς και δραστηριότητες σχετικά με το μέλλον του πλανήτη μας. Στη συσκευασία περιέχονται ειδικά γυαλιά για να απολαύσετε τα τρισδιάστατα μαγευτικά τοπία από τη γη και το διάστημα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επιπλέον ένα πλήρες λεξικό μετεωρολογίας με όλα τα μετεωρολογικά φαινόμενα, παιχνίδια, ενώ με τη βοήθεια ενός interactive χάρτη ο χρήστης περιηγείται σε όλο τον κόσμο.Τέλος, διασκεδαστικά παζλ, συμβάλλουν στην κατανόηση του περιεχομένου με τρόπο διασκεδαστικό.
 
ISBN
960-7772-14-8
 
Έκδοση
Ανανεωμένη έκδοση 2002
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 

Κυκλοφοριακή Αγωγή

 
 
Πρόκειται για μια multimedia interactive εφαρμογή που στόχο της έχει «να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί». Περιέχει βιβλίο εξετάσεων οδήγησης, virtual οδήγηση στην πόλη, βίντεο και φωτογραφίες από πραγματικές καταστάσεις, την ιστορία των μέσων μαζικής μεταφοράς, τα επικίνδυνα σημεία κι έναν οδηγό για «πώς να μάθετε το νέο Κ.Ο.Κ.» (κώδικα οδικής κυκλοφορίας). Ο χρήστης μέσα από την εφαρμογή μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον ΚΟΚ, λύνοντας τα τεστ που περιέχονται στο βιβλίο εξετάσεων οδήγησης. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για το πως λειτουργούν τα συστήματα του αυτοκινήτου σας. Τέλος δίνεται η δυνατότητα να παίξει με την εικονική οδήγηση στους δρόμους της πόλης. Το πλούσιο υλικό σε φωτογραφίες και βίντεο, συμβάλλει στη επίτευξη του στόχου της εφαρμογής, που δεν είναι άλλος από το να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί. Μια multimedia interactive εφαρμογή για παιδιά και μεγάλους.
 
ISBN
960-7772-13-X
 
Έκδοση
1999
 
Τιμή με Φ.Π.Α.
 
Δεν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Έρευνα στην Ελλάδα - Γεωγραφία της Ελλάδας
(Ανανεωμένη έκδοση 2003)
 
 
Πού βρίσκονται τα κλοπιμαία των αρχαιοκάπηλων; Έχεις τις γνώσεις να τα βρεις; Μια απίθανη περιπέτεια στην οποία συμμετέχει το παιδί, προσπαθώντας να βρει τα αρχαία αντικείμενα που έκλεψε μια σπείρα αρχαιοκαπήλων, και να τα ξαναβάλει πίσω στη θέση τους στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Τα αρχαία αντικείμενα είναι κρυμμένα σε όλη την Ελλάδα και μόνο η καλή γνώση της Γεωγραφίας και η παρατηρητικότητα μπορούν να βοηθήσουν. Μια ιστορία δοσμένη με χιούμορ, αλλά και υπευθυνότητα, για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και τη μαθησιακή διαδικασία. Καταφέρνει έτσι να βοηθήσει το παιδί να εμπεδώσει τις σημαντικότερες γνώσεις που αφορούν τη γεωγραφία της Ελλάδας και της Κύπρου με στοιχεία όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ιστορικά, πολιτισμικά και οικονομικά. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με πληροφορίες για όλους τους Δήμους και τους Οργανισμούς της χώρας από το σχέδιο Καποδίστριας. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με μια συνοπτική εγκυκλοπαίδεια, με εκατοντάδες ερωτήσεις από όλη την Ελλάδα, με κείμενα για τον κάθε νομό και περιφέρεια της χώρας και με εικονογραφημένες περιγραφές των σημαντικότερων γεωγραφικών όρων.
 
ISBN
960-7772-07-5
 
Έκδοση
Ανανεωμένη έκδοση 2003
 
Τιμή με Φ.Π.Α.