Χρηματιστηριακά & Επιτοκιακά παράγωγα
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 
 
Το βιβλίο αυτό περιγράφει αναλυτικά τα παράγωγα, και προχωράει σε μια αποτιμησιακή διαδικασία διάφορων συμβολαίων που κάνουν χρήση των options. Συμβόλαια αναδοχών αλλά και leasing, επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων, μπόνους αποδοτικότητας τιμαριθμοποιημένα συμβόλαια αποδοχών για εργαζόμενους είναι μερικά από τα είδη που συναντάμε πολύ συχνά στις καθημερινές μας συναλλαγές και μπορούμε να τα αξιολογήσουμε με την χρήση των Παραγώγων.
 
Ελευθέριος Συρράκος, έκδοση Conceptum 2000.
 
ISBN 960-7772-16-4
 
480 σελίδες
 
Τιμή

 

 

Χρηματιστηριακά Παράγωγα
ΈΝΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
 
 
Στις ενότητες του βιβλίου παρουσιάζονται τα Προθεσμιακά συμβόλαια ή συμβόλαια μελλοντικής Εκπλήρωσης ή Futures και τα Options. Επίσης παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος λειτουργίας του ελληνικού χρηματιστηρίου παραγώγων καθώς και μια λεπτομερειακή αναφορά στα βασικά παράγωγα προϊόντα προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών. Με τρόπο απλό και και δίνοντας αρκετά αριθμητικά παραδείγματα, πίνακες και διαγράμματα ο αναγνώστης μπορεί να μάθει τι είναι παράγωγα, πώς διαπραγματεύονται, τι στρατηγικές μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά, πώς μπορούμε να επιλέξουμε τη στρατηγική που μας συμφέρει και τι κέρδη αλλά και τι κινδύνους εγκυμονεί η κάθε θέση που δημιουργούμε σε αυτά.
 
Ελευθέριος Συρράκος, έκδοση Conceptum 1999 σε συνεργασία με την ALPHA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ.
 
ISBN 960-7772-18-0
 
96 σελίδες
 
Τιμή

 

 

Λεξικό μουσικής
 
 
Το Λεξικό της Μουσικής δημιουργήθηκε με σκοπό την αντικειμενική προσέγγιση όλων των κλάδων της τέχνης της μουσικής. Περιλαμβάνει λήμματα που αφορούν την παγκόσμια μουσική ιστορία, τα είδη της μουσικής, τα μουσικά όργανα και τα μέρη από τα οποία αυτά απαρτίζονται, τις διασημότερες συνθέσεις, τους μεγάλους συνθέτες και τους ερμηνευτές, τις μεγάλες ορχήστρες του κόσμου.
 
Έκδοση της Conceptum 1999.
 
ISBN 960-7772-17-2
 
229 σελίδες
 
Τιμή

 

 

Πληροφορική και πολυμέσα
 
 
Περιλαμβάνει την παρουσίαση του βασικού εξοπλισμού ενός υπολογιστή, τις λειτουργίες των εξαρτημάτων του, μια πλήρη περιγραφή του περιβάλλοντος Windows 95 και Windows 3.1, πώς σχεδιάζονται τα πολυμέσα και ο εξοπλισμός που απαιτείται. Περιέχει ακόμη ένα περιεκτικό οδηγό εντολών του DOS και θεωρητική ανάπτυξη των εντολών της γλώσσας FORTRAN και εργαστηριακή χρήση της. Αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό βιβλίο για όλους τους σπουδαστές και μαθητές.
 
Σταύρος Δ. Κωτσιγιάννης, έκδοση Conceptum 1997.
 
ISBN 960-7772-17-2
 
450 σελίδες
 
Συμπεριλαμβάνεται και cdrom!
 
Τιμή
13,5 € μαζί με το cdrom (τιμοκατάλογος προϊόντων)

 

 

Fortran. (Θεωρία και πρακτική)
 
 
Θεωρητική και πρακτική ανάλυση της γλώσσας Fortran...
 
Α. Δαμιανάκη, έκδοση Conceptum 1998.
 
ISBN 960-7772-10-5
 
80 σελίδες
 
Τιμή

 

 

H χρήση των Windows
 
 
Συμβουλές και οδηγίες για τη χρήση του υπολογιστή σας και τη χρήση των Windows...
 
Α. Δαμιανάκη, έκδοση Conceptum-Πατάκης 1998.
 
ISBN 960-7772-04-0
 
150 σελίδες
 
Τιμή