Η CONCEPTUM στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται προγραμματιστές, γραφίστες, κειμενογράφοι, φιλόλογοι, ενώ συνεργάζεται με μια πλειάδα εξωτερικών ακόμα συνεργατών που καλύπτουν όλο το απαιτούμενο φάσμα ειδικοτήτων όπως ηθοποιοί, μεταφραστές, εκφωνητές, διορθωτές και επιμελητές κειμένων, κτλ. με πολύχρονες εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Πιο αναλυτικά:
Ανθρώπινο Δυναμικό
 
Το δημιουργικό τμήμα της CONCEPTUM σε συνεργασία με τους παραγωγούς, τους προγραμματιστές, τους γραφίστες, τους κειμενογράφους και την επιτροπή παρακολούθησης του έργου σχεδιάζουν το εκάστοτε έργο άρτια και λειτουργικά.
 
Οι κειμενογράφοι και οι φιλόλογοι της εταιρίας μορφοποιούν, συγγράφουν και επιμελούνται την ύλη-κείμενα από γλωσσική άποψη, ώστε να πληρούν όλους τους κανόνες της γραμματικής, της στίξης και της σύνταξης. Παράλληλα όμως γίνεται και εποπτεία του έργου, έτσι ώστε να πληρή όλες τις προδιαγραφές απο παιδαγωγική σκοπιά, όπου αυτό χρειάζεται.
 
Οι τεχνικοί-προγραμματιστές μας, είναι ειδικοί στην επεξεργασία βίντεο και ήχου, με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό περιβάλλοντος διεπαφής χρήσης πολυμεσικών εφαρμογών καθώς και βαθιά γνώση όλων των Adobe προγραμμάτων, καθώς και με πολύ μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προχωρημένων τεχνικών της Actionscript για stand-alone εφαρμογές.
 
Οι γραφίστες καθώς και οι 3D Artists, σχεδιάζουν και επεξεργάζονται όλα τα στάδια για την παραγωγή κινουμένων σχεδίων (animations), τρισδιάστατων και δυσδιάστατων γραφικών, γραφικών κατάλληλων για web, επεξεργάζονται εικόνες και σχεδιάζουν μακέτες για διαφόρων ειδών εντύπα, πάντα με κριτήριο το υψηλό επίπεδο ποιότητας και ανάλυσης.